impressie van ons feestje! AudioXperience 10 jaar en opening nieuwe luisterruimte

· · | Audio · Nieuws

Zaterdag 27 mei j.l. was het dan eindelijk zover; de opening van onze nieuwe luisterruimte en de viering van ons 10 jarig bestaan! Reden genoeg voor een feestje! De afgelopen maanden zijn we druk in de weer geweest om onze nieuwe luisterruimte gereed te maken. Qua sfeer en stijl moest het natuurlijk in het verlengde liggen van onze huidige inrichting, maar toch met een geheel nieuwe look en feel. Het fijne van deze nieuwe ruimte is dat het luisteren ook echt plaats vindt in een woonkamer! Wij wilden een ruimte creëren met een sfeer en stijl zoals deze hoort bij de fraaie producten die wij zullen demonstreren. Met genoeg ruimte om grotere systemen ook volledig tot zijn recht te laten komen. Wij zijn van mening dat dit bijzonder goed gelukt is. Wij waren verrukt door alle zeer enthousiaste reacties! Reden genoeg om deze opening dus te laten samenvallen met ons tien jarig bestaan!

 

004-Nieuwe luisterruimte AudioXperience

 

Feestje

Wij hoopten vurig op mooi weer tijdens ons feestje, maar dat het zo warm zou worden dat hadden we nu ook niet kunnen denken. Met de teller op ruim 35 graden was het tropisch warm! Onze klanten liet zich gelukkig hierdoor niet afschrikken gezien de geweldige opkomst! Het was goed toeven in onze tuin en in onze luisterruimte; iedereen kon genieten van de verfrissende dranken die geschonken werden en de heerlijke amuses. Hieronder vindt u een impressie gemaakt door fotograaf Werner Ero van deze gezellige dag:

 

007-Aankleding oprit

024-Gasten in tuin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

018-Gasten

016-Felicitaties

 

 

 

 

 

 

 

 

010-besprekingsruimte 015-Nieuwe luisterruimte AudioXperience

020-Cadeau's

 

017-Erik Paulus geeft uitleg

 

Bedankt, bedankt, bedankt!

 

002-Erik Paulus, Martijn Lavrijsen, Hans Oosterwaal

 

Wij willen u, onze klant, bijzonder bedanken voor alle warme felicitaties, de mooie cadeau’s en bijzonder postieve reacties die wij mochten ontvangen! Wij zijn ervan overtuigd u in de toekomst nog beter van dienst te zullen zijn en u te mogen ontvangen voor een demonstratie of show in onze nieuwe ruimte. Daarover zullen wij u snel meer laten weten komen in ons volgende nieuwsbericht!

 

Nogmaals bedankt en tot ziens!

 

Hans Oosterwaal, Martijn Lavrijsen en Erik Paulus

 

 

 

 

 

 

 

 


No Comments

Leave a comment