AudioXperience bij Bullit Klassiek!

· · · · · · · · · · | High End Audio · Nieuws

Al een aantal jaar hebben we een samenwerkingsverband met Rens Sanders van Bullit Klassiek.  Rens heeft een CD speciaalzaak in klassiek muziek in het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. Wat is er nu mooier dan mooie muziek te beluisteren op een goed audiosysteem. Daarom hebben wij besloten om in de maand juli een tweetal systemen bij Rens in de zaak te presenteren.

 
Rens-Bullit

 

 

Van woensdag 6 tot en met zaterdag 16 juli staat er combinatie van Moon en Sonus Faber opgesteld en van woensdag 20 juli tot en met zaterdag 30 juli kunt u smullen van een combinatie van Audio Research, dCS en Magico! Rens zal gedurende zijn openingstijden muziek via dit systeem laten horen. De openingstijden zijn: Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

 

 

 

Tevens willen wij, bij voldoende belangstelling, één of twee luisteravonden bij Bullit Klassiek organiseren. U moet dit zo zien: Wij vertellen wat over de apparatuur en Rens vertelt over de muziek. Vanzelfsprekend zijn te horen gebrachte cd’s die avond te koop!  Bij interesse graag aanmelden op martijn@audioXperience.com

 
Muziekgebouw-Bullit

 

 

Bullit Klassiek
Heuvel Galerie 140
5611 DK Eindhoven
Tel: 040 2465107
e-mail: info@bullitklassiek.nl


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.