Dan D’agostino introductie bij AudioXperience op zaterdag 14 september a.s.

· · · | Audio · High End Audio · Nieuws

De kennis en kunde van Dan D’Agostino is onovertroffen. Na jarenlang aan het roer te hebben gestaan van Krell Industries besloot hij het dichter bij zichzelf te zoeken. Zijn enorme kennis en ervaring bundelend in ontwerpen die volledig vrij zijn van elk denkbaar compromis. Van de klasse van het aluminium freeswerk tot de extreme overhead van de voeding – alles maar dan ook alles ademt ultieme High-End uit. Het zijn met recht Master Audio Systems die trots gesigneerd worden door de meester zelf. Wij mogen u dan ook met gepaste trots melden dat wij met onmiddellijke ingang dealer zijn geworden! Lees hier meer over Dan D’ Agostino.

Eigenlijk laat de klasse van Dan D’Agostino zich gewoon niet omschrijven, u moet het voelen. Dat is dan ook precies wat we gaan doen op zaterdag 14 september in onze nieuwe luisterruimte met de Dan D’Agostino Progression Series Pre- en Stereo Poweramp. 

Importeur Reference Soundszal ter ondersteuning die dag bij ons aanwezig zijn en om u alle ins- en-outs te kunnen vertellen over deze bijzondere producten.

Wij demonstreren deze dag doorlopend, dus reserveren is niet nodig.

U bent welkom op zaterdag 14 september vanaf 11.00u tot 16.00u


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.