Gewijzigde openingstijden in Augustus bij Audioxperience en Vivid Audio Kaya show 1 september

· · · · · · | Audio · Nieuws

Ondanks dat de mussen van het dak vallen, hebben we de afgelopen weken opvallend veel klanten mogen ontvangen. Zijn we natuurlijk heel erg blij mee, want traditie getrouw is de zomer meestal een rustigere periode. De zomerperiode heeft natuurlijk als voordeel dat je bij ons in alle rust kunt komen genieten en natuurlijk hebben we airconditioning waar je met dit weer echt niet zonder kan. Waar de meeste van ons op vakantie zijn of nog met vakantie gaan, hebben wij een keuze gemaakt om in augustus onze openingstijden tijdelijk aan te passen. Om alle lopende zaken te kunnen afhandelen en alle tijd te kunnen nemen voor u als klant. Dat houdt het volgende in:

 

  • Wij op alle zaterdagen in augustus geopend zijn
  • Wij op dinsdag tot en met vrijdag op afspraak  voor u geopend zijn
  • Wij op vrijdag 27 juli en zaterdag 28 juli a.s.gesloten zijn

 

 

 

 

 

 

Introductie Vivid Kaya series met Laurence Dickie op zaterdag 1 september 2018

 

 

 

 

Om alvast naar iets uit te kunnen kijken voor als de vakantie weer voorbij is, hebben wij voor het najaar weer prachtige shows voor u in petto. Op zaterdag 1 september a.s. hebben wij ontwerper laurence Dickie van Vivid Audio uitgenodigd om de splinternieuwe Vivid Audio Kaya series bij AudioXperience te introduceren. De Vivid Kaya series zal de Oval series opvolgen, waarbij de unieke Vivid V1.5 SE gewoon leverbaar zal blijven. Vivid Kaya biedt al het bijzondere wat voor Vivid Audio kenmerkend is in de weergave: Super snel, muzikaal, dynamisch en een “live” beleving maar nu uitgevoerd in een wat minder uitgesproken vormgeving, maar alles behalve saai.

 

U bent welkom op zaterdag 1 september 2018 a.s. en uiteraard zullen wij nog uitvoeriger in gaan op de showdetails, maar dat houdt u nog van ons tegoed! Wij wensen u een bijzonder fijne vakantie toe!

 

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.