Linn Series 5 presentatie bij AudioXperience!

· · · · · | Audio · Nieuws

Zaterdag 17 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur en Zondag 18 oktober van 13:00 uur tot 17:00 uur Linn Series 5 presentatie bij AudioXperience!


Op dinsdag 8 september reisden wij af naar London voor de introductie van de nieuwe  Linn series 5 luidsprekers. In de voormalige “Violin factory”, nu omgebouwd tot een fantastisch moderne woonomgeving, maakten wij kennis met een hele nieuwe kijk van Linn op het gebied van geluidsweergave en vormgeving. Zoals we allemaal weten nodigt het uiterlijk van luidsprekers nogal eens uit tot punt van discussie als het gaat om integratie in de woonomgeving. Met Linn series 5 lijkt daar verandering in te komen….


Linn-520-Slate-Grey-Lounge-Close-Web-Res

COLLECTIES HOEZEN

 

Door gebruik te maken van verwisselbare hoezen, in diverse kleuren en designs, is het mogelijk om uw Linn Series 5 luidspreker aan te passen aan uw interieur. Deze collectie kleuren en uitvoeringen zal snel worden uitgebreid zodat u ook juist een luidspreker kunt laten opvallen als u dat wilt. Zo zagen we collecties van zeer gewaagde en eigentijdse ” kunst” tot aan een Linn 520 met een hoes afkomstig uit de collectie van Harris Tweed. Er zullen verscheidene collecties beschikbaar komen en zelfs limited editions. Zo worden uw luidsprekers ware designobjecten! Benieuwd, neem dan alvast een kijkje op de Linn website en bekijk de verschillende mogelijkheden, klik hier

 

EXAKT TECHNOLOGIE

 

Maar laten we zeker niet uit het oog verliezen dat we hier spreken over volwaardige luidsprekers met Exakt technologie. Dus alle modellen zijn volledig actief en dus voorzien van ingebouwde versterkers met Exakt technologie en Space Optimisation plus. Qua geluidsweergave volledig aan te passen aan de akoestische eigenschappen van uw woning. Tijdens de demonstratie waren we verbaasd over het gemak waarmee deze luidsprekers speelden en over de zeer rijke en ruimtelijke weergave. Zelfs in de vrij harde of kleinere kamers was de weergave bijzonder goed. Exakt compenseert zelfs voor de gekozen stof, dus ook de “Tweed” versie zal net zo goed klinken als een versie die met dunner stof is uitgevoerd.

 

Beide modellen zijn voorzien van compleet nieuwe drivers en onderscheiden zich qua grootte. Model 520 heeft twintig liter inhoud en model 530, u raadt het al, dertig liter inhoud. De laatste onderscheid zich door de ingebouwde Isobarik subwoofer die zeer diep en strak laag geeft vanuit een vrij compacte behuizing.

 

Custom-Designed-Drive-Units-Series-5_Fotor_Collage


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.