LUIDSPREKERS

Luidsprekers worden soms als noodzakelijke sta-in-de-weg beschouwd, maar ze zijn een erg belangrijke schakel in de hifi-keten. Geen enkel andere component drukt zo duidelijk zijn stempel op de klank van de hifi-set en is daarom zo afhankelijk van persoonlijke smaak! Met de geluidskwaliteit van de luidsprekers in ons assortiment zit het wel goed, wij leveren in elke prijsklasse absolute topproducten. Naast de geluidskwaliteit vinden wij de manier waarop luidsprekers in de woonomgeving integreren erg belangrijk. Daarmee bedoelen we zowel de manier waarop ze geplaatst moeten worden om ze perfect te laten klinken als de mate waarin ze het interieur aanvullen met hun design. Daarom komen we graag bij de klant thuis. Want als we weten waar de luidsprekers moeten komen te staan kunnen we, mede dankzij onze experience op het gebied van akoestiek, de mogelijkheden (en onmogelijkheden) het beste inschatten en een optimaal advies geven.

Totem

Klein maar dapper. Deze met de hand gebouwde Canadese luidsprekers zijn, ondanks hun relatief bescheiden afmetingen, tijdloos, zowel in design als geluidskwaliteit.

Magico

Een merk van superlatieven. Grensverleggende techniek in dienst van compromisloze muziekweergave. En verrassend gemakkelijk toe te passen, ook in ‘lastige’ ruimtes.

Vivid Audio

Schitterend design en absolute zuiverheid in weergave. Levendig en energiek, op bestelling in een bijna oneindig aantal (autolak-) kleuren te leveren.

Bowers & Wilkins

Op en top Brits, AudioXperience levert het gehele programma; van de absolute top in weergave de 800- serie, de zeer goed presterende 700-serie, Formation en Custom install-luidsprekers.

Wilson Audio

Perfectionisme uit de United States. De absolute top in weergave. Snel, precies, muzikaal en dynamisch. Vorm volgt functie. Maak kennis met een compromisloze weergave