Aurender beluisteren en kopen | AudioXperience Nuenen

Aurender

nl

Oplossingen in streaming-audio

Aurender

Het Zuid-Koreaanse Aurender is een zeer actieve speler op de markt van streaming-audiospelers en staat zeer hoog aangeschreven in zowel geluidskwaliteit als ook de manier waarop deze machines gebouwd worden. De zeer fraai afgewerkte aluminium behuizing zit vol met zeer hoogwaardige componenten. De afwerking is strak en daarbij vinden deze componenten makkelijk een plaatsje in uw systeem. Aurender  kenmerkt zich door gebruik van zowel een SSD-schijf als ook een HDD-schijf. De SSD in het component dient als buffer om de muziek op te slaan. Op deze wijze wordt de opgeslagen muziek op de HDD-schijf  in ruststand gezet en is er op moment van afspelen geen draaiende schijf in het signaal. De spelers zijn dus absoluut stil en niets staat dan ook in de weg voor een ultieme muziekbelevenis te verkrijgen.

Afspelen via de ingebouwde SSD-schijf

Aurender maakt gebruik van een eigen muziekserver en dat is wezenlijk anders dan bij andere merken waarbij juist een ingebouwde server buiten het ontwerp wordt gelaten.  Deze server is uiterst intuïtief in gebruik en ideaal om snel en makkelijk door uw eigen bibliotheek heen te lopen. De fijne Conducter App speelt hierbij een grote rol. De werking is alsvolgt: er wordt gebruik gemaakt van twee opslagschijven als basis.  De gehele bibliotheek staat op de HDD-schijf. HDD is voor grote hoeveelheden opslag betaalbaarder dan SSD. Aurender laadt de gekozen muziek naar de SSD-schijf om het via de ingebouwde DA-Converter of via de aanwezige digitale uitgang wordt afgespeeld. Resultaat: een zeer pure en fantastische muziekweergave.

Afspelen via de ingebouwde SSD-schijf

Riante opslag capaciteit

De modellen van Aurender zoals een N-100H, een X-100L en N-10 zijn echte streamingaudio-transporten en dus enkel uitgerust met digitale uitgang(en). Ideaal als u dus al in bezit bent van een hoogwaardige D/A-converter. Met de komst van de Aurender A10 is er ook een versie gekomen met D/A-converter. De fantastische AKM 4643 D/A-converter heeft de mogelijkheid om ook MQA te decoderen.  De Aurender A10 gebruikt voor het afspelen een 120 Gb Solid State Drive. De interne opslag bedraagt een riante 4Tb, dus genoeg om uw muziekcollectie op te slaan. Natuurlijk kunt u ook muziek afspelen via een NAS als u daar gebruik van maakt. Streamingdiensten zijn vertegenwoordigd in de vorm van Tidal en Qobuz en natuurlijk ontbreekt ook internet radio niet.

Download de Aurender prijslijst
Riante opslag capaciteit
aurender_N100H_8_6167x4217-94027.jpg
aurender_A10_9_4817x3057.jpg
aurender_N100_9_5472x3648.jpg
aurender_N10_1_4446x2709.jpg

Kies uit een van deze

producten

Nieuws

Gerelateerde berichten