Mark Levinson audio beluisteren en kopen | AudioXperience Nu

Mark Levinson

nl

Mark Levinson

Mark Levinson mogen we scharen onder de merken van absolute topklasse. Een naam met al ruim 45 jaar aan historie, kwaliteit en duurzaamheid. Mark Levinson bouwt instrumenten van muzikale precisie en is gekend vanwege zijn ongekende stabiele weergave. De machtige chassis waarin de delicate electronica is ondergebracht ademt pure degelijkheid. Gemaakt om een lange tijdspanne te overbruggen waarin u heerlijk kunt genieten van uw favoriete artiest.


"Strak en tijdloos

Mark levinson is direct herkenbaar aan het bekende rode dot matrix display en de zeer overzichtelijke lay-out dat al sinds jaar en dag hetzelfde gebleven is. De vormgeving is strak en tijdloos. Denken we terug aan de legendarische Mark Levinson No. 33H en No. 27.5 als een van de fraaiste eindversterkers ooit gebouwd, De fantastische No.326S en No.32 voorversterkers en natuurlijk de allereerste geïntegreerde versterker van Mark Levinson: de No.383. Een fantastische geïntegreerde versterker met alle eigenschappen zoals het een Levinson kenmerkt.

"No 585.5 Super Integrated"

Deze versterker werd geroemd vanwege de zeer muzikale eigenschappen, de bouwkwaliteit en de stabiliteit om een luidspreker ook echt te controleren. Super geïntegreerde versterkers kennen we natuurlijk als geen ander als we de Ayre AX-5 als voorbeeld nemen. Een voorbeeld van een wolf in schaapskleren! Kijken we naar de Mark Levinson No.585.5, dan praten we over een wolf in een super strak maatpak. Want iedereen die de No.585.5 ziet zal beamen dat deze versterker echt iets bijzonders is. Een versterker van formaat en in alle opzichten!


"Techniek in dienst van de muziek"

Techniek dient in staat te staan voor het doel dat bereikt moet worden; namelijk de best realiseerbare weergave mogelijk. Deze technische superioriteit wordt pas echt duidelijk als we een kijkje nemen achter de fraaie frontplaat: werkelijk alles is tot in de kleinste details doordacht. Elk onderdeel en iedere schakeling is geoptimaliseerd voor pure perfectie en met een duidelijke boodschap: dit is niet zomaar een audiomerk. Dit is een Mark Levinson.

Download de Mark Levinson prijslijst:

Alle
Mark Levinson No 5101
Mark Levinson No 5805

Nieuws

Gerelateerde berichten