Naim audio beluisteren en kopen | AudioXperience Nuenen

Naim

nl

British hifi from Salisbury

Naim Audio

Naim is tezamen met Linn een van de oudgedienden van de betere hifi-merken. Beiden zijn namelijk opgericht in 1973 en beiden spelen een significante rol in de audiowereld. Naim Audio is gevestigd te Salisbury UK en is dus leverancier van hoge kwaliteit geluidsapparatuur. Naim is zowel conservatief als innoverend. De zeer ingetogen en bescheiden vormgeving spring duidelijk in het oog. Er is een duidelijke voorkeur voor het gebruik van degelijke materialen. De behuizing is solide en gemaakt als een tank. Door gebruik te maken van deze filosofie lopen de series erg lang mee. De huidige Classic-lijn is al een ruime 20 jaar op de markt. Mede door gebruik te maken van "upgrades", kan men dus ook na een langere periode een product aanschaffen dat past bij de vormgeving.


Naim Statement

Kijken we naar innovatie dan is de Naim Statement hier een klinkend voorbeeld van. Deze versterker combinatie werd direct de Benchmark voor veel fabrikanten. High End was geen High End meer. Net zoals we in de autowereld spreken van Hyper-cars voor de echte exoten, dan kunnen we de Naim Statement ook beter Hyper-High End noemen. Met een prijskaartje van meer dan € 200.000,- euro is dit terecht de absolute bovenklasse op gebied van prijs en prestatie.   Een compromisloos ontwerp met een verbluffende geluidskwaliteit. Desalniettemin vonden deze versterker hun weg naar hun eigenaren. Voor wie slechts het beste goed genoeg is en dat geeft daarmee erkenning aan wat Naim heeft durven neerzetten.

Naim Statement

Naim Classic series

De Classic serie van Naim onderscheidt zich door zijn modulaire opbouw. Heeft u eenmaal gekozen voor een bepaalde configuratie, dan zijn er tal van upgrade mogelijkheden om de geluidskwaliteit te verbeteren. Door middel van separate voedingen is de geluidskwaliteit significant te verbeteren. En de kans is groot dat als u eenmaal de muzikale kwaliteiten ervaren hebt dat de honger naar een nog betere kwaliteit groot zal zijn! De Classic series omvat voor-en-eindversterker, streaming-audiospelers, geïntegreerde versterkers en upgrade voedingen. 

Naim Classic series

Naim Uniti series

Met de Uniti serie bekleedt Naim een sterke poistie in de markt van de streamingaudio-receivers. Steeds vaker kiest men voor deze oplossing waarbij versterker, muziek-streamer, internetradio en d/a-converter in een behuizing zijn ondergebracht. Zeg maar, de moderne versie van de receiver van vroeger tijden alleen nu hypermodern. Zoveel kwaliteit op zo’n compacte voetprint was voorheen ondenkbaar. Wij voeren sinds de oprichting van onze zaak Naim als een vast onderdeel in ons pakket. De zeer hoge bouw- en geluidskwaliteit spreekt ons zeer aan. Ook de zeer lange looptijden en upgradebility past geheel in de huidige tijdgeest van duurzaamheid. Tel daarbij de geleverde 5 jaar garantie op uw product en u weet dat u kwaliteitsproduct gekocht heeft.


Naim Uniti series

Naim Mu-So series

Naim Mu-So is het muzikale alternatief om lokaal van muziek te genieten. Of het nu uw woonkamer, badkamer, studiekamer of slaapkamer betreft; u geniet van de vertrouwde Naim kwaliteit. Een Mu-So is een ‘All in one” maar ook voorzien van ingebouwde luidsprekers; super handig! Mu-So wordt bediend met dezelfde app als van zijn grotere streaming broers. Je zou het niet verwachten van de relatief kleine voetprint, maar zowel de kleine Mu-So Qb en Mu-So zijn echte drie-weg systemen. Dat verklaart de fraaie transparante weergave. Je hoort gewoon bijzonder veel details. Klassieke muziek is prima te draaien en dat is wel eens anders met vergelijkbare producten op de markt. Door gebruik te maken van actieve luidsprekers, is de weergave krachtig en ruimte vullend.

Download de Naim prijslijst
Naim Mu-So series
EGGP000
EGGP00  bewerkt

Naim Statement show met de Vivid Audio giya G1                                                                   Naim Classic line show met de toenmalige introductie van de Ovator 400

Nieuws

Gerelateerde berichten