Wilson Audio beluisteren en kopen | AudioXperience Nuenen

Wilson Audio

nl

Timing is everything

Wilson Audio

Bij de keuze van nieuwe producten in ons assortiment gaan we zeker niet over één nacht ijs. Er moet absoluut sprake zijn van een aanvulling en dat is Wilson Audio! Een naam die in de wereld van High End audio gelijk staat aan door functie gevormde precisie-instrumenten met pure, onvervormde en compressievrije muziekreproductie als het ultieme doel. Wilson Audio behoort tot de aboslute top als het om weergevers gaat.

Een naam die wij altijd nauwlettend in de gaten hebben gehouden. De ontwerpfilosofie van Wilson Audio spreekt ons heel erg aan. Wilson Audio blijft trouw aan zijn waarden en schroomt er ook niet voor om buiten de getreden paden te treden als het gaat om ontwikkeling en innovatie. Deze ontwerpfilosofie zien wij ook terugkomen bij weergevers van andere fabrikanten in ons portfolio zoals Magico, Vivid Audio en Bowers & Wilkins.

"Timing is everything"

Elke luidspreker wordt gevormd door een complexe optelsom van alle aanwezige luidsprekerunits. Wilson Audio heeft hierover een duidelijke denkwijze: ‘timing is everything’. De onderlinge afstand en daarmee looptijd van de verschillende luidsprekerunits worden volgens nauwkeurig uitgezette richtlijnen geoptimaliseerd. Een handmatig proces met een ongekende coherentie en integratie als gevolg. De alles overstijgende en gelimiteerd gebouwde WAMM Master Chronosonic weerspiegelt de meest compromisloze gewaarwording van deze filosofie die in basis ten grondslag ligt aan elk ontwerp. Net als de lens van een camera laten de luidsprekers van David Wilson zich mechanisch exact op de luisterplek focusseren met een tonale balans, dieptewerking, microdynamiek maar vooral ongekende muzikale schoonheid en precisie als dankbaar resultaat.


"Tuning"

Qua kwaliteit kunnen we kort zijn; dat is simpelweg non plus ultra. Het stokpaardje van Wilson Audio is zonder meer "de perfecte timing" te noemen. Verrassend om te ervaren hoe gevoelig wij als mens daarvoor zijn. Ook hier zien we dat het concept ‘vorm volgt functie’ overduidelijk ingezet wordt. De opstelling is net zoals bij iedere topweergever kritisch, maar vooral hier omdat het een wezenlijke onderdeel is van de ontwerpfilosofie. Een Wilson wordt getuned naar duidelijk aangegeven regelvoering. Maar er is marge is om een andere interpretatie van deze tuning te kunnen toepassen. Ook hier overtreden wij soms graag de aangegeven regels en hebben daardoor topprestaties kunnen realiseren tijdens onze demonstraties en bij onze klanten. Wij hebben gekozen voor twee modellen die we in ons assortiment hebben opgenomen: De Wilson Audio Sabrina en Wilson Audio Yvette.

Download de Wilson Audio prijslijst:
EGGP00 0
Yvette Cove Web Res 0

Producten

Nieuws

Gerelateerde berichten