Naim Uniti Atom demonstratieklaar bij Audioxperience

· · · · · · · · · | Audio

Na lang wachten is het dan nu eindelijk zover; Naim heeft deze week het eerste product uit de succesvolle Uniti range gelanceerd! De Naim Atom is eigenlijk de opvolger van de Naim Uniti Qute, een zeer goed presterende versterker, muziekstreamer en DAC in een compacte behuizing. De Naim Atom is onworpen vanaf een geheel nieuw platform en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Niet alleen de waanzinnige geluidskwaliteit is opmerkelijk te noemen, maar niet geheel onbelangrijk, ook het design is van adembenemende schoonheid..Laten we eens kijken wat deze nieuwe Naim Uniti Atom allemaal in zijn mars heeft.

 

engineering_desgin-atom-1024x683

 

Naim Uniti Atom features

De Naim Atom is vervaardig van geborsteld aluminium  waardoor de Naim Uniti Atom zeer solide aanvoelt. Het design doet direct denken aan de Naim Statement en Mu-So en dat is geen straf! De volumeregeling en het stoere maar elegante design vinden wij zeer geslaagd! Het TFT display is zeer scherp en toont zaken zoals de afbeelding van het gespeelde nummer, ingangskeuze, volume en tijd. Tevens reageert De Naim Uniti Atom, indien u met uw hand in de buurt van het display komt, met het tonen van meer informatie over de gespeelde track; leuk! Het geheel komt gedistingeerd en chique over. De bijgeleverde afstandbediening is bi-directioneel en toont ook de stand van het volumeregeling. Men heeft duidelijk gekozen om ook hier zich te onderscheiden van de massa. Geen “Tjap Tjoy” afstandsbediening maar eentje die qua ontwerp en functionaliteit past bij het ontwerp van de Naim Uniti Atom. Natuurlijk zult u deze Naim Uniti Atom veelal bediening met uw smartphone of tablet.Hierbij een kleine opsomming van de belangrijkste features:

 • Chromecast, Apple Airplay, TIDAL, Spotify® Connect, Bluetooth (AptX HD), Internet Radio™, UPnP™ (hi-res streaming)
 • 1x pre-out, 1x RCA line-in, 4 digitale ingangen ( SPdif, Toslink en HDMI)
 • 2 USB aansluitingen voor aansluiting van b.v. een hardeschijf of SSD-schijf, afspelen tot 20.000nummers!
 • Hoge kwaliteit hoofdtelefoonversterker
 • 40 echte Naim Watt’s aan een 8 ohm’s impedantie, uw luidsprekers swingen de pan uit!
 • Bi-directionele RF afstandbediening; nooit meer richten en u ontvangt feedback over b.v. volumestand.
 • Geborsteld aluminium behuizing.
 • Hoge resolutie TFT scherm, perfecte afleesbaarheid, heldere en krachtige kleuren.
 • Integratie voor Multi-room
 • Topkwaliteit voor een bijzonder interessante prijs! Slechts € 2.250,-

 

 

Naim Uniti Atom beluisteren

Wij zullen de komende weken deze nieuwe Naim Uniti Atom permanent opgesteld hebben staan in combinatie met verschillende luidsprekers. Bent u dus in de buurt en nieuwsgierig? Kom dan gerust even langs voor een eerste kennismaking! Nu de eerste dagen van inspelen erop zitten kunnen we stellen dat de Naim Uniti Atom direct uit de doos al super goed speelt, maar na een aantal dagen inspelen toch nog flink in geluidskwaliteit groeit. Het blijft immers een echte Naim. De Naim Atom beluisteren op uw eigen luidsprekers kan uiteraard  na het maken van een afspraak. U kunt dan in alle rust in een van onze luisterruimtes genieten van een unieke ervaring. Maar er is nog meer nieuws onder de horizon…. Zoals u hieronder op deze foto kunt zien, de Naim Uniti Star en Naim Uniti Nova zullen over niet al te lange tijd ook gereleased worden!

 

uniti_range_image_160929_1-1024x576

 

Naim Uniti Show op 1 en 2 september dit najaar

Op vrijdag 1 en 2 september a.s. organiseren wij een grote Naim Uniti show waarin wij u alle aspecten en unieke features van de gehele Uniti lijn uitvoerig uit de doeken zullen doen. Ons streven is om u dan alle modellen te kunnen laten zien; dus ook de Naim Uniti Star en de Naim Uniti Nova. Het belangrijkste en leukste is natuurlijk het luisteren. Dus u kunt zoals u van ons gewend bent, een klinkende demo verwachten! Ook kunt u alle modellen uit de Naim Mu-So lijn bij ons vinden. De Naim Mu-So in de Limited Edition Bentley uitvoering is dan ook bij ons te bewonderen. Noteert u alvast in uw agenda!

 

header-3 (1)

 

 

 • Vrijdag 1 september doorlopende demonstraties met de nieuwste producten uit de Uniti lijn.
 • zaterdag 2 september doorlopende demonstraties met de nieuwste producten uit de Uniti lijn en speciale aanbiedingen!

 


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.