EAT Forte S incl. 12 inch C-Note tonearm demo

EAT Forte S incl. 12 inch C-Note tonearm demo

nl

IMG 00

Na het eerste indrukwekkende model Forte volgt Euro Audio Team met het kleine broertje EAT Forte S. De laatste letter "S" is voor klein. Eigenlijk is er niets "kleins" en dit kan gezien worden als een goede grap. De grootte van de enorme plateau verkleind van de 40 cm naar 36 m en het gewicht van de 20 kg naar de 15 kg. Het is nog steeds geweldig in vergelijking met de standaard 30 cm. Het idee erachter is om zoveel mogelijk bewegende massa op te slaan die het meest effectief wordt aan de buitenkant van de grote straal. Je kunt het volgende zeggen: dubbele diameter en vier keer effectiever geluid.Het plateau is aan de binnenzijde voorzien van sorbothane demping en aan de buitenzijde zwart demping mat geproduceerd uit het gerecyclede vinyl waardoor het plateau volledig stil is.

Geweldige omgekeerde lagerconstructie met keramische kogel aan de bovenzijde naar de teflon. De druk op de keramische bal wordt verminderd door twee enorme neodymiummagneten die het plateau vasthouden en het grootste deel van de belasting van het zware plateau overnemen. De grote broer Forte heeft twee motoren ingebouwd in een apart chassis wat zijn imposante breedte van 70 cm maakt. EAT Forte S is "slechts" 55 cm breed en uit één stuk opgebouwd. Het heeft ook twee AC-motoren, maar ze zijn symmetrisch gebouwd aan de rechterkant naast de schotel, daarom heb je geen twee riemen met verschillende lengtes nodig zoals bij de grote EAT Forte. Bediening van de motor via het displaypaneel werd steeds eenvoudiger in de 3 hoofdtoetsen: 33.3, 45 en aan/uit-knop.

Beide draaitafels zijn in massa geladen met enorme magnetische voeten, die fungeren als een subchassis. Forte S maakt gebruik van vier magnetische voetjes met mogelijke hoogteverandering. Dit zorgt voor een indrukwekkende lage en uitstekend gedumpte resonantiefrequentie van het hele systeem. Ook voor S en zijn broer hebben standaardvervormingen helemaal geen betekenis.

De afmetingen van EAT Forte S zijn 55 × 45 × 25cm. Het gewicht van de complete draaitafel is 44 kg. Het is verkrijgbaar in 2 opties, hoogglans pianozwart en hoogglans Makassar (ebbenhout).

Kenmerken:

- Verkeert in nieuwstaat

- Zeer zwaar chassis en plateau

- Uni-Pivot en cardan-lagering toonarm

- Toonarm van carbon en aluminium headshell

- 12 Inch toonarm

- Element inbouw is bespreekbaar

- Aluminium armclamp

- Compleet met originele verpakkingNieuwprijs: € 8.195,-

Nu : € 5.750,-

Reserveer dit item:

email: info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

IMG_0708.jpeg
IMG_0723.jpeg
IMG_0721.jpeg
IMG_0710.jpeg
IMG_0712-38921.jpeg

Wilt u meer weten of dit product reserveren?

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we u mee helpen?

Vul a.u.b. uw gegevens in:

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw