Naim NAP 300 DR eindversterker

Naim NAP 300 DR eindversterker

nl

IMG

Kijken we naar het geleverde vermogen dan is Naim altijd uiterst conservatief met specificeren. Met 90 watt per kanaal aan 8 Ohm lijkt dit haast aan de bescheiden kant. Maar laat u niet misleiden; deze versterker is zo laststabiel en heeft zoveel controle over de luidsprekers dat in deze prijsklasse hij echt tot de top behoort. Magico luidsprekers behoren niet echt tot de makkelijkste categorie qua aansturing, maar een Naim NAP-300DR draait daar zijn hand niet voor om. Onze Naim meets Magico shows zijn daar het bewijs van. Een Magico S1mkII of zelfs een Magico S5 wordt probleemloos aangestuurd. Onze klanten zijn in ieder geval lyrisch over de prestaties en dat zijn wij ook.

Luisteren naar een Naim NAP-300DR is een ervaring op zich. Kenmerkend voor Naim is zijn levendige en dynamische weergave en dat horen we ook hier direct terug. De weergave van details is uitzonderlijk goed en staat dan weer op een duidelijk hoger plan als zijn kleinere broer; de Naim NAP-250DR. Maar dat mag dan ook wel gezien de kwaliteit en prijsstelling.

De basweergave is strak en krachtig en met snelheid dankzij de nieuwe eindtransistoren ( NN009) . Deze zijn direct afkomstig vanuit de Naim Statement NAP S1. Open, snel, dynamisch en met een ongelofelijk gevoel voor timing swingt deze versterker de pan uit.

Nieuwprijs : € 10.250,-

Occasionprijs : € 4.950,-

Kenmerken:

- Zeer solide eindversterker

- Aparte voeding

- DR Tecnologie

- Super stabiel

- Stuurt bijna elke luidspreker aan

- 90 watt aan 8 Ohm

- 1 jaar garantie

- Helaas geen originele verpakking meer


Nieuwprijs: € 10.250,-

Demo prijs : € 4.950,-

Reserveer dit item:

email: info@audioxperience.com

telefoon: 040-2906344

IMG
IMG