Service en reparatie van High End Audio | Eindhoven

Service en reparatie

nl

Wij repareren vakkundig uw audioapparatuur

Service en herstel

Hoe fantastisch natuurlijk het niveau van de electronische componenten ook mag zijn. Alle apparatuur zal na jaren of tientallen jaren van gebruik vormen van slijtage vertonen. Het kan soms handig zijn om apparatuur op voorhand een servicebeurt te geven om deze in topconditie te houden. Voorkomen is soms beter dan genezen. Meestal trekken we pas natuurlijk aan de bel als een apparaat echt gebreken gaat vertonen. Wij kunnen uw defecte apparaat vakkundig laten herstellen en/of deze een servicebeurt geven . Laten herstellen is vaak stukken goedkoper dan vervangen. Wij kunnen u het juiste advies geven of herstel nog de moeite waard is. Dat hangt af van de leeftijd en de conditie waarin de apparatuur zich bevindt. Hieronder vindt u meer informatie.

"Servicebeurt laten uitvoeren"

Zoals eerder aangegeven; voorkomen is beter dan genezen. Als bijvoorbeeld een versterker 10 jaar oud is dan kan het zeker raadzaam zijn om een service beurt te laten uitvoeren. Dit houdt in dat alle kritische onderdelen zorgvuldig onder de loep genomen worden. Denk daarbij aan de conditie van de soldeerverbindingen. Deze contacten kunnen na jaren van gebruik en door het continu opwarmen en dan weer afkoelen, slechter worden met eventuele schade als gevolg. Ook de conditie van Elco's ( elektrolytische condensatoren) zal geïnspecteerd worden of deze nog goed functioneren en deze niet zijn gaan lekken. Zo zijn er tal van punten die nagelopen worden. Uiteindelijk wordt het apparaat op functie getest en ondergaat een versterker ook een powertest of alles volgens specificatie werkt. 

Audio Service

Heeft u echter toch een probleem en is b.v. uw versterker, cd-speler of streaming-audiospeler defect, dan bent u bij Audioxperience aan het juiste adres! Wij werken al jaren samen met de beste Technische Dienst van Nederland namelijk Audio Service te Elst. Al meer dan 37 jaar is Audio Service gespecialiseerd in reparaties aan high end/audioapparatuur. In deze periode is er veel kennis, ervaring en onderdelenvoorraad opgebouwd, waardoor bijna alle merken ter reparatie kunnen worden aangeboden. Er is ontzettend veel knowhow aanwezig en ervaring aanwezig om uw apparatuur te laten servicen. Ook voor Vintage apparatuur zoals die prachtige Nakamichi cassettedecks, Revox en Tascam bandrecorders en Quad huizenversterkers kunt u bij ons terecht.Audio Service

Voorwaarden

  • Prijsopgave boven € 150,-
  • Veilig en vakkundig getransporteerd
  • Indien onherstelbaar, geen onderzoekskosten
  • Breng uw apparaat voor vrijdag
  • Graag even aanmelden per mail of telefoon

Reparaties

Als u een apparaat brengt voor service dan ontvangt u een prijsopgave indien de verwachte kosten boven de € 150,- zullen uitkomen. Blijven de kosten beneden € 150,- dan zal deze gewoon hersteld worden. Mocht u niet akkoord gaan met een prijsopgave dan betaalt u € 45,- onderzoekskosten. Dit kan voorkomen indien u de reparatie niet meer de moeite waard vindt gezien de te maken kosten. U kunt dan kiezen om het apparaat ongerepareerd retour te laten komen of u kunt het apparaat laten slopen en dan vervallen de onderzoekskosten. De moeite waard dus om uw apparatuur en tweede leven te geven. Uw apparatuur wordt met zorg vervoerd door eigen transport in speciaal doorvoor ingerichte bestelauto's. Neem even contact met ons op als u een apparaat ter reparatie bij ons wilt aanbieden dan kunnen we in onderling overleg samen een datum en tijdstip inplannen. Wij zien u graag!


Reparatie aanmelden:

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we je mee helpen?

Vertel ons meer
over je

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw