Showtime! Introductie van Linn Akurate DSM Katalyst op dinsdag 24 april 2018

· · · · · | Audio · Nieuws

Linn heef recent aangekondigd de waanzinnige prestaties van de splinternieuwe Dac architectuur Katalyst nu ook beschikbaar te maken voor Linn Akurate bezitters en dat is goed nieuws! Linn Akurate niveau is zeer geliefd bij onze klanten en velen genieten dagelijks van de fenomenale geluidskwaliteit en bedieningsgemak van zijn of haar Akurate DS/DSM.

 

 

Linn Akurate DSM/DS Katalyst

Linn heeft met het Katalyst ontwerp een nieuwe richting ingeslagen om zo haar toppositie te behouden als streaming audio specialist. Wist u dat de eerste Linn DS streamer in 2007 haar eerste levenslicht zag? Nu anno 2018, zijn er een tweetal hardware matige  upgrades geweest waarmee Linn DS bezitters hun speler konden upgraden. Want dat is natuurlijk het unieke aan dit concept. Linn zorgt voor haar klanten en biedt de gelegenheid om de speler up-to-date te houden. Niet alleen software-matig, maar ook met hardware dus. Zo blijft uw waardevolle investering renderen en kunt u tegelijkertijd genieten van de allerbeste geluidskwaliteit! Kijk hier voor meer informatie over Linn Katalyst en de toegepaste techniek.

 

 

 

Upgrades en show

Tijdens onze show op dinsdag avond 24 april a.s. zullen wij in samenwerking met Stephen Hume van Linn een demonstratie verzorgen waarin de Linn Akurate DSM Katalyst centraal zal staan. Stephen zal u alle ins-en- outs uitleggen met betrekking tot de ontwikkeling van Katalyst. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen maar bovendien zullen we veel mooie muziek laten horen. Het huidige model Linn Akurate DSM zullen wij ook demonstreren zodat u de verschillen kunt horen met Katalyst.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer snel uw plaats als u erbij wilt zijn.

Klik hier  om uw plaats te boeken. De show zal aanvangen om 19.30u

Prijzen om uw Linn Akurate DS of Akurate DSM te laten upgraden naar Katalyst:

 

Linn Akurate DS of Akurate DSM : € 2.180,-

Linn Akurate Exaktbox 6 : € 1.455,- en de Linn Akurate Exaktbox 10 : € 1.935,-

Linn Akurate DS Katalyst: € 7.620,- en Linn Akurate DSM Katalyst: € 9.075,-

Tot dinsdagavond 24 april om 19.30 u  op onze Linn Akurate Katalyst show!

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.