Wilson Audio Sasha DAW Show met Peter McGrath op 5 oktober a.s.

· · · | Audio · High End Audio · Nieuws

Zaterdag 5 oktober dan is het zover!

AudioXperience zal dan de splinternieuwe Wilson Audio Sasha DAW presenteren!
Niemand minder dan Commercieel Directeur en Opname technicus Peter Mc Grathvan Wilson Audio zal die dag bij ons aanwezig zijn! Peter Mc Grath is o.a. een zeer begaafd opname technicus en zal ons bijstaan tijdens de demonstraties met zijn fabelachtige opnames die hij gemaakt heeft. Brandt los met alle vragen die u heeft over Wilson Audio want Peter is een wandelende vraagbaak.Vanzelfsprekend zal Michael Huigenvan Importeur Reference Soundsdie dag ook bij ons aanwezig zijn.

De Wilson Audio Sasha ‘DAW’luidspreker is een eerbetoon aan de man waarmee het allemaal begon: David Andrew Wilson.

Net als de Alexia Series 2, de Sabrina en de Yvette is de Sasha DAW volledig ontwikkeld door de zoon van David Wilson: Daryl Wilson. De Wilson Audio Sasha DAW is geheel cosmetisch en vooral technisch opnieuw ontwikkeld. Wij zullen u er alles over vertellen tijdens onze demonstraties.

Qua electronica zullen wij kosten nog moeite sparen om deze fantastische luidspreker alle eer te laten toekomen. Voor ons betekent dat de nodige uurtjes tunen, maar het zal de moeite waard zijn, dat kunnen wij u verzekeren!

Op zaterdag 5 oktober bent u welkom van 11.00u tot 16.00u. De demonstraties zijn doorlopend dus reserveren is niet nodig.

Tot op een van deze dagen!

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus


No Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.