AudioQuest audio beluisteren en kopen | Audioxperience Nuene

AudioQuest

nl

Experience the difference

AudioQuest

AudioQuest heeft veruit het grootste assortiment van alle kabel merken en kan daarmee een hoge kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs. Van eenvoudige maar kwalitatief goede verbindingen tot aan de non plus ultra categorie, AudioQuest levert het allemaal! Uniek zijn volgens ons nog steeds de Ethernet kabels die een performance verbetering geven indien u streamt over een netwerk, dit moet u echt een keer proberen!"Edelmetalen"

Ook de voedingskabels en lichtnet conditioners zijn van zeer goede kwaliteit.De onlangs verschenen AudioQuest Niagara 1000 is een perfect voorbeeld van een zeer goede lichtnet conditioner tegen een zeer betaalbare prijs. Voor €1199,- haalt u een topproduct in huis waarmee u al zeer mooie verbeteringen in uw hifisysteem kunt realiseren. Maar de serie gaat natuurlijk veel verder. Kijken we naar de bouwwijze dan zien we hier een gebruik van mooie materialen en een zeer hoge afwerking. AudioQuest ontwerpt kabels met in de basis koper, zilver of een combinatie van beiden edelmetalen. Ook in de voedingskabels zien we dit terug. Probeer eens goede voedingskabels in uw systeem, u zult verbaasd zijn over de sprong in performance die dat opgeleverd.

" Pioneer in Netwerkbekabeling"

AudioQuest was een van de eerste fabrikanten die zich specialiseerden in de ontwikkeling en toepassing van hoge kwaliteit netwerkbekabeling. Nu weten we wat voor verschillen een goede kwaliteit netwerkkabel kan maken in de muziekweergave. AudioQuest heeft daar flink garen bij gesponnen want echt concurrentie was er niet. Veel van onze klanten gebruiken AudioQuest netwerkbekabeling zoals de modellen Vodka en Diamond. Moeten er langere lengtes overbrugd worden dan levert AudioQuest de install CAT 700 kabels. Dit zijn geweldige kabels die betaalbaar zijn en fantastische gebouwd zijn. Werken we deze af met de Telegartner RJE connectoren, dan hebt u een sublieme verbinding; een mooie Silent Angel als switch ertussen en dan een Vodka of Diamond naar de streamingaudio-speler en voilà u hebt top geluid.


"Korte levertijden"

Denk ook aan het gebruik van de juiste kwaliteit HDMI-bekabeling voor uw 4K/8K- televisie of projector maar ook natuurlijk de interconnects en luidsprekerkabels. Omdat het Europees distributiecentrum van AudioQuest in Roosendaal is gevestigd, zien we  hierdoor ook een aantal mooie voordelen. Er is enorm veel voorraad en dat betekent dus korte levertijden. Is een kabel afwijkend van maat of zeer exclusief, dan zal deze speciaal voor u gemaakt worden. Ook hier zien we de korte levertijden dus terug. Het assortiment zoals we al eerder aangaven is echt groot, want AudioQuest levert een zeer omvangrijk pakket. Vraag ons gerust om advies welke oplossingen geschikt kunnen zijn in uw situatie.

Download de Audioquest prijslijst:

Nieuws

Gerelateerde berichten