Over ons | Audioxperience Nuenen

Over ons

nl

AudioXperience staat voor:

Advies op maat

Bent u op zoek naar een nieuw systeem of wilt u een bestaand component vervangen? Bent u onlangs verhuisd en benieuwd naar de mogelijkheden in uw nieuwe woning? Wilt u juist een apparaat laten servicen, of bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van audio en muziek? Wij plannen graag tijd voor u in waar we samen kunnen kijken naar uw wensen. Dat kan bij ons in alle rust en natuurlijk onder het genot van een goede espresso. Komt u met de auto dan kunt u bij ons op eigen terrein gratis parkeren.

DSCF

"Ons vakgebied is onze liefde en onze passie"

Kennis & Expertise

Wij hebben ruim 28 jaar ervaring op het gebied van Hifi en High End electronica en bieden u een bijzonder en exclusief assortiment en expertises. Wij houden onze kennis up-to-date met producttrainingen, nascholingen en bezoek aan internationale beurzen en fabrikanten. Maar ons belangrijkste wapen: we zijn dagelijks bezig met onze passie en overtuiging om onszelf te overtreffen. Wij leggen de lat hoog als het gaat om de performance van onze audiosystemen. De verschillen zitten in de details en daarbij voelen wij ons thuis als een vis in het water!

EGGP000

"Wij ontzorgen, zodat u ontspannen kunt genieten"

Service

Een perfecte begeleiding van idee tot uiteindelijke realisering is voor u als klant vanzelfsprekend. Een goed aankooptraject is belangrijk, maar een correcte installatie van product of systeem is minstens net zo. Wij zorgen dat het product of systeem dat u bij ons aanschaft perfect zal werken en de best mogelijke prestaties zal geven. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

DSCF

AudioXpercience Erik

Ontmoet

Erik Paulus

Sinds 1995 is Erik werkzaam in de hifi-branche en nog steeds gaat zijn hart sneller kloppen als er weer een noviteit verschijnt op de zaak. Hij heeft altijd mogen werken met het crème de la crème op audiogebied. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Als kind was hij al gefascineerd door het fenomeen geluid en muziek. Toppop toen z’n favoriete programma… en instrument, de synthesizer en gitaar. Nu luistert hij o.a. naar de betere electronische muziek, en Singer/Songwriters en hoopt ooit nog zijn Takamine gitaar goed te kunnen bespelen. Merken die voor hem een wezenlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt op het gebied van muziekweergave zijn Magico en Vivid Audio. Onvoorstelbare geluidskwaliteit middels vooruitstrevende techniek. Naast muziek is beeld zijn tweede passie; namelijk fotografie. Veel van de beelden die u op deze website ziet zijn door hem gemaakt.

Ontmoet

Martijn Lavrijsen

Martijn heeft een voorkeur voor klassieke muziek. Met name groot symfonisch werk van iemand als Mahler vindt hij top, maar ook melodieuze elektronische muziek, alsmede (oude) jazz verslindt deze muziekliefhebber pur sang met regelmaat. Waar mogelijk draait hij op 33-toeren, zijn muziek welteverstaan. Analoge muziekweergave van LP laat hem niet los, hij weet dan ook precies waarover hij het heeft als men hem het gesprek aangaat over draaitafels, specifieke elementen, phonotrappen, etcetera. Martijn is geen onbekende in het audiowereldje. Na tien jaar Nederland en België te hebben doorkruist, in dienst van een bekende importeur van hifi-apparatuur, kreeg hij de kans om vlak na de oprichting van AudioXperience hier aan de slag te gaan. “Een sprong in het diepe, maar wel een weloverwogen keuze” als hij aan dat beslismoment terugdenkt. Met name de contacten met eindgebruikers van al dat mooie “speelgoed” zorgen ervoor voor dat hij geen moment spijt heeft gehad van de overstap. Martijn is een gelukkig man. Van je hobby je beroep maken is weinigen gegeven. En je hobby beoefenen als mede-eigenaar van een zaak als AudioXperience beschouwt hij als de spreekwoordelijke kers op de taart. De toekomst ziet hij met vertrouwen tegemoet, waarbij zijn grootste wens is het laagdrempelige karakter van AudioXperience bij een nog breder publiek te laten landen.

AudioXpercience Martijn  0