Silent Angel beluisteren en kopen | AudioXperience Nue

Silent Angel

nl

Bonn N8 audiofiele netwerkswitch

Silent Angel

Luisteren naar een netwerk switch; het moet niet gekker worden! Werden we jaren geleden al verrast door het feit dat netwerkbekabeling van invloed is op de muziekweergave ( AudioQuest), dan valt ook dit product in het rijtje van "musthaves" als u muziek streamt via het netwerk. De Silent Angel switch maakt gebruik van een voor de Bonn N8 ontwikkelde TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) met een nauwkeurigheid van 0.1ppm. Vele malen nauwkeuriger dan een normaal kristal. Het resultaat is een hoorbaar stabielere data transmissie en dus een betere geluidsweergave. Dankzij lagere jitter (digitale vervorming) dat met 90% verbeterd zou moeten zijn ten opzichte van andere merken, heeft Silent Angel iets unieks gemaakt en voor een betaalbare prijs. Wij hebben de Silent Angel Bonn N8 uitvoerig beluisterd en fantastische resultaten behaald. "Silent Angel Bonn N8"

De Silent Angel-productlijn is gericht op het bieden van oplossingen voor hoogwaardige consumentenproducten. Er zijn drie producten beschikbaar: de Silent Angel Bonn N8 switch, de Silent Angel Forrester F1 lineaire voeding en de Silent Angel Rhein Z1server. Alle producten hebben wij in huis en worden door ons permanent gebruikt in onze demonstratie faciliteiten. De Silent Angel Bonn N8 is een 8 poort-switch en is klein genoeg om deze makkelijk uit het zicht te plaatsen, zodat deze onopvallend zijn werk kan doen. Onze tip: maak gebruik van hoogwaardige netwerkbekabeling zoals een AudioQuest CAT700 Carbon, Vodka of Diamond voor nog betere prestaties!

"Silent Angel forrester Z1"

Silent Angel Forrester F1 is een betrouwbare lineaire voeding op maat gemaakt voor uw Bonn N8. Waar de bijgeleverde medical-grade voeding van de Bonn N8 al hoge ogen scoort, gaan de prestaties van de Silent Angel Forrester F1 een flink stuk verder. Een low noise ingekapselde ringkern-transformator met geavanceerd volledig symmetrisch circuitontwerp dat gebruik maakt van ruisarme MOSFET's, zorgt voor een uiterst stabiele en schone stroomtoevoer naar uw Bonn N8. Het volledige symmetrische circuit zorgt ervoor dat ruis geƫlimineerd wordt. Resultaat: nog betere prestaties uit uw Bonn N8 switch en dus nog meer genieten van uw favoriete muziek!


Download hier de Silent Angel prijslijst:

"Silent Angel Rhein Z1"

De behuizing van deze server is vervaardigd uit een aluminium legering die normaliter gebruikt wordt in de vliegtuigindustrie. Zijn behuizing werkt als  een koellichaam en daarmee is een ventilator overbodig geworden. Super stil is hij dus! De opbouw van de behuizing is er op gericht om interferentie d.m.v. EMI absorberend materiaal tegen te gaan. Dit materiaal vindt u overigens ook in de Bonn N8 en Forrester Z1. Kwaliteit vinden we ook terug in de toegepaste bekabeling. De verzilverde geleiders zijn gecoat met Teflon en de SATA bedrading is gemaakt van OFC koper om het ruisniveau van en naar de SSD-schijf laag te houden. Uniek voor de Rhein Z1 is het VitOS Operating System dat verschillende processen optimaliseert. De Silent Angel Rhein Z1 is een meer dan voorbeeldige Roon muziek-server.

Nieuws

Gerelateerde berichten