Soulution | ervaar de absolute top in electronica bij AudioXperience

Soulution

nl

Zwitserse perfectie

Soulution

Denken we aan Zwitserland dan denken we aan de bijzonder fraaie natuur, treinen die op tijd rijden en schoon zijn en natuurlijk aan de uitmuntende uurwerken zoals Patek Phillipe, Rolex en Jaeger LeCoultre. Extreme precisie, onberispelijke esthetiek, en onberispelijke kwaliteit. Zoals je kunt verwachten brengt dit allemaal aanzienlijke kosten met zich mee. Soulution, gevestigd in Dulliken, Zwitserland, produceert enkele van 's werelds meest geroemde audiocomponenten te vinden in de High End audio markt. Dit alles onder het toeziend oog van oprichter en hoofdontwerper, Cyrill Hammer. Ontdek een andere dimensie in muziek weergave, stap in de wereld van Soulution. Oplossingen van het hoogste niveau en vormgegeven in een elegant en tijdloos design.

soulution  0 00

De machtige 511 eindversterker 

De Soulution line up

Soulution staat alom bekend om haar compromisloze ontwerpen, het hoogst haalbare in electronica design. Volledig ten dienste om een muziekbeleving te creëren zoals u niet eerder heeft ervaren. Soulution biedt oplossingen op een drietal niveau's: de 7-serie, 5-serie, en 3-serie. Ieder ontworpen binnen dezelfde zeer strenge maatstaven. Soulution levert geïntegreerde versterking, voor/eindversterking, D/A-converters en top of the line Phonostages. U kunt bij AudioXperience terecht voor de 3-serie als ook voor de 5-serie. Op beide niveau's vinden we alle kritische design aspecten terug en natuurlijk het allerbelangrijkste: de weergaloze geluidskwaliteit. Het compactere design is een voordeel om deze componenten gemakkelijk een plaats te laten innemen in uw interieur. Het tijdloze, haast Bauhaus-achtige design is stijlvol en doeltreffend. 

“In de Soulution 330 integrated vinden we niet minder dan zes voedingen, elk geoptimaliseerd voor een specifieke functie.“

soulution  00
soulution00 00 00 ()
soulution 0 0

Cyrill Hammer bij de introductie van de Soulution 727/757-voorversterker bij AudioXperience

Kies uit een van deze

Producten

Nieuws

Gerelateerde berichten