10 En 11 Februari Melco Presentatie Met Alan Ainslie ! - Aud

30 jan -

10 En 11 Februari Melco Presentatie Met Alan Ainslie !

10 En 11 Februari Melco Presentatie Met Alan Ainslie !

Volgens Makoto Maki, oprichter van Melco, is de bron component het belangrijkste component in de hifi keten. Als er bij de bron informatie verloren gaat dan kan dit verlies nooit meer hersteld worden. Bij het afspelen van digitale muziekbestanden is er een hele keten van componenten die een rol spelen in de weergave, ook al zijn het niet specifieke audio gerelateerde componenten. Deze routers, switches, netwerkkabels en opslag (NAS) zijn onlosmakelijk verbonden met muziek weergave over het (thuis) netwerk. Maar van die samenstelling is alleen de netwerkspeler ontworpen met “hifi” eigenschappen. Inmiddels weten we dat netwerkcomponenten wel degelijk een rol spelen in de muziekweergave en er verschillen hoorbaar zijn. Niet geheel toevallig is Makoto Maki een muziekliefhebber pur sang en gebruikt zelf een Linn Klimax DS en als eigenaar van Buffalo netwerk componenten is er dus de nodige know how aanwezig;-)

MELCO = NETWORK MAGIC !

Melco heeft een serie producten ontwikkelt waarbij zeer veel aandacht is besteed aan het uitsluiten van storende invloeden die veroorzaakt worden door netwerk componenten. Zie de Melco’s als een ideaal Netwerk (NAS) opslagmedium met HIFI kwaliteiten Verder is men van mening dat de bediening zeer eenvoudig dient te zijn. Dikwijls is de functionaliteit van een NAS zeer groot en voor veel consumenten, zonder specifieke kennis, vaak niet makkelijk in gebruik. Een Melco kan eenvoudig gebruikt worden en de meeste instellingen zijn op de Melco zelf te regelen. Zo kunt u een USB CD drive aansluiten en kan de Melco dienst doen als cd speler of kunt u kiezen de cd Bit perfect te laten rippen naar de interne harde schijf. De meest ideale manier om een optimale weergave te verkrijgen van uw digitale muziekbestanden is om uw netwerkspeler te verbinden met de Melco via een Ethernet verbinding. De Melco is verbonden via uw netwerk en wat de Melco uniek maakt is de toegepaste ” Player” poort waarop uw netwerkspeler aangesloten wordt. Deze rechtstreekse verbinding zorgt ervoor dat storende invloeden vermeden worden en het uitgekiende ontwerp van de toegepaste software en hoogwaardige re-clocking van het signaal zorgt voor een uiterst schone weergave.

Melco NA silver

U zult verstelt staan van de performance verbetering die een Melco levert! Wij stonden er echt van te kijken. Makoto Maki en technisch rechterhand Alan Ainslie hebben met Melco een uniek product ontworpen! Meer beleving, een (veel) betere timing, meer rust en ruimte, dynamiek en detaillering. De verschillen zijn al zeer goed hoorbaar op bv een Linn Majik DS(M) of een Naim ND5XS.


melco

10 en 11 februari Melco presentatie met Alan Ainslie !

Vrijdagavond 10 en zaterdagochtend 11 februari krijgen we bezoek van Alan Ainslie van Melco. Alan zal in 2 besloten sessies de kwaliteiten van de verschillende Melco producten demonstreren. Aanmelden is verplicht en kan via martijn@audioxperience.com of telefonisch op telefoonnummer +31(0) 402906344.

Sessie 1) Vrijdagavond 10 februari 19:30 uur tot 21:30 uur.

Sessie 2) Zaterdag 11 februari van 10:30 tot 12:30 uur.

Mocht u geen tijd kunnen vrij maken, geen probleem wij hebben de Melco modellen op voorraad genomen omdat we zeer overtuigd zijn geraakt van de meerwaarde die een Melco biedt. Zelfs muziek streamingdiensten als Qobuz en Tidal klinken fundamenteel beter via een Melco. Nieuwsgierig geworden, kom luisteren!

  • Melco N1A met 4Tb opslagcapaciteit kost € 2.200,-
  • Melco N1-ZH60 met 6Tb opslagcapaciteit kost € 4.750,-