10 Jaar Audioxperience! Kom Zaterdag 27 Mei Tussen 12:00 En 17:00 Uur Samen Met Ons Hierop Toosten! - Audio Experience Live

11 mei -

10 Jaar Audioxperience! Kom Zaterdag 27 Mei Tussen 12:00 En 17:00 Uur Samen Met Ons Hierop Toosten!

10 Jaar Audioxperience! Kom Zaterdag 27 Mei Tussen 12:00 En 17:00 Uur Samen Met Ons Hierop Toosten!
Het is alweer 10 jaar geleden datAudioXperience voor de eerste keer haar deuren opende. De tijd vliegt!
AudioXperience, specialist in Audio en Head-fi. Naim was het eerste en enige elektronicamerk dat destijds gevoerd werd en wel met een unieke collectie; het gehele assortiment was namelijk voorradig. Met toppers als de legendarische cd-speler Naim CD-555 en Naim NAC-552 voorversterker. Overigens is Naim nog steeds een van de vaste merken binnen het assortiment. Oude liefde roest niet;-). Head-fi, een term als eerste gevoerd doorAudioXperience, heeft voor velen een belangrijke bijdrage geleverd aan het plezier van luisteren naar hun favoriete muziek via een hoofdtelefoon. Niemand had verwacht dat hoofdtelefoons een hype zou worden. Liep je vroeger voor gek als je je buiten waagde met een dikke Beyerdynamic op je hoofd; nu “hoor je erbij”. Maar, ongetwijfeld, muziek is ongekend populair en dat neemt nog alleen maar toe verwachten wij.
0 0 0 n

AudioXperience hecht veel waarde aan solide partners. Zonder goede leveranciers kunnen wij niet de service leveren die u van ons gewend bent. Klanten hebben door de jaren heen een duidelijke koers kunnen zien en ervaren hoe wij de markt zien en benaderen. Welke oplossingen er zijn en hoe wij een topweergave voor u kunnen realiseren. Advies over componenten van topkwaliteit vraagt aandacht en deskundigheid. Geen situatie is hetzelfde; dat is voor ons juist de uitdaging! De bedoeling is dat de klant iedere dag weer kan genieten van zijn of haar aanschaf en hun favoriete artiest of componist van heel dicht bij kan meemaken.Topkwaliteit heeft niet altijd te maken met de hoeveelheid geld die u spendeert aan de apparatuur. Het gaat om de mix, de balans van componenten, de akoestiek, de wensen van de klant! High-End producten kunnen, op de juiste manier toegepast, zorgen voor exceptionele prestaties die het luisteren naar muziek tot een feest maken.


EGGP00 0  0x

PRODUCT PORTFOLIO

AudioXperience biedt een assortiment waar wij tien jaar aan hebben gewerkt en waar we in de toekomst nog steeds aan zullen blijven werken.Met merken als Naim, Linn, Ayre, Moon, Audio Research, Devialet, dCS, Magico, Vivid, Sonus Faber en Bower & Wilkins 800 series om er maar een paar op te noemen. Over 1 nacht ijs gaan we niet en we blijven trouw aan al het goede. Wij danken natuurlijk onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen! AudioXperience is ook een plek geworden waar liefhebbers van muziek ook gewoon even binnen lopen voor de gezelligheid. Een praatje, een lach, een tip voor een nieuw album. Brabantse gezelligheid!

NU NOG HET ANDERE GROTE NIEUWS!!

Over de afgelopen 10 jaar zijn we gestaag gegroeid en we liepen langzaam tegen de fysieke grenzen van de showroom aan. Eindelijk konden we onze grote wens nu vervullen. Een tweede en vooral grotere demoruimte. We vonden het gepast om de officiële opening op de dag van ons 10 jarig bestaan ook samen met onze klanten te vieren.

MG

Daarom nodigen wij u uit voor de GRAND-opening van onze tweede demonstratieruimte en om het glas te heffen op ons 10-jarig jubileum.

U bent van harte welkom op zaterdag 27 mei a.s. van 12.00u tot 17.oou

Kom kijken, kom luisteren, kom genieten, kom naar Nuenen!

Erik Paulus, Hans Oosterwaal en Martijn Lavrijsen