15 En 16 Mei Linn Space Optimisation Presentatie Bij Audioxperience! - Audio Experience Live

03 mei -

15 En 16 Mei Linn Space Optimisation Presentatie Bij Audioxperience!

15 En 16 Mei Linn Space Optimisation Presentatie Bij Audioxperience!

Afgelopen maart introduceerde Linn haar nieuwe Majik, Akurate en Klimax DS(M) spelers. Voor alle DS(M) modellen zijn compleet nieuwe audioboards ontwikkelt, waarbij er een reductie van componenten heeft plaatsgevonden met een betere en kortere signaalweg tot gevolg. De verbeterde audiocircuits en een nieuwe klok architectuur hebben geleid tot een halvering van de hoeveelheid Jitter (welke bij de vorige generatie DS-en al laag is). De sprong in geluidskwaliteit is dan ook indrukwekkend! Tevens zijn alle modellen nu voorzien van Exakt links, waarmee het mogelijk wordt de netwerkspeler rechtstreeks aan een Linn Exakt luidspreker te koppelen. Zodoende ontstaat er een minimalistisch High End systeem! Bent u in het bezit van een vorige generatie Linn Akurate of Klimax DS(M) speler? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt uw speler laten upgraden naar de DS/2 versie! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Daarnaast introduceert Linn ” Space Optimisation”. Space staat voor:

Speaker

Placement

And

Custom

Environment.

Space Optimisation biedt u als luisteraar de mogelijkheid om uw Linn DS netwerkspeler te vertellen wat de omstandigheden zijn van de ruimte waarin u luistert. Denk daarbij aan uw luisterpositie, de afmeting van de ruimte, materiaal van de wanden enz.. Space Optimisation corrigeert problemen die ontstaan in uw ruimte (vaak bij de basweergave) en zorgt voor een betere balans waardoor er meer muziek en een betere geluidskwaliteit geleverd wordt. Ook als u uw luidsprekers niet optimaal kunt plaatsen. Iedere Linn DS netwerkspeler (huidige of vorige generatie) beschikt middels een software update over Space Optimisation.

Hoe Space Optimisation precies werkt willen wij u tonen wij in een drietal presentaties.

– Presentatie 1: vrijdag 15 mei van 14:00 tot 17:00 uur.

– Presentatie 2: zaterdag 16 mei van 11:00 tot 13:00 uur.

– presentatie 3: zaterdag 16 mei van 14;00 tot 17:00 uur.

Wilt u bij een van de presentaties aanwezig zijn? Meldt u dan aan via martijn@audioxperience.com en geef door naar welke presentatie en met hoeveel personen u wenst te komen.

Hieronder vindt u een filmpje waar het e.e.a. over Space Optimisation wordt uitgelegd.

Wij hopen u op een van de presentaties te mogen ontvangen!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus