23 Januari A.s. All You Want To Know About Linn Show - Audio Experience Live

09 jan -

23 Januari A.s. All You Want To Know About Linn Show

23 Januari A.s. All You Want To Know About Linn Show

De gehele maand januari besteden wij extra aandacht aan het merk Linn. Terecht, want deze zeer innovatieve firma uit Glasgow heeft inmiddels haar sporen wel verdiend op het gebied van geluidsweergave en innovatie. Denk eens aan de iconische Linn LP 12 met al haar upgrade mogelijkheden, de zeer muzikale en extreem presterende Linn DS streaming audio spelers en natuurlijk het actief kunnen maken van Linn’s eigen passieve luidsprekers en zelfs de modellen van b.v. 25 jaar geleden!

Daarom organiseren wij op 23 januari a.s. een show waarbij u naast twee prachtige systemen die wij hebben opgesteld, ook voor al uw vragen terecht kunt m.b.t. Upgrades, Vintage Linn apparatuur en het actief maken van uw ( Vintage) Linn luidsprekers.

Linn 0 Butterscotch DayLounge Close Web Res 0x

WAT DEMONSTREREN WIJ?

Afgelopen november hebben wij Linn Series 5 aan u gepresenteerd met de introductie van de gloednieuwe Linn 520 luidspreker. Nu is het de beurt aan de Linn 530 , een kleine aktieve 3 -weg luidspreker met Isobarik laagweergave en Exakt technologie! Dat wordt smullen! Naast deze hyper moderne luidsprekers zullen wij ook een greep naar het verleden doen. Wij zullen namelijk de destijds zeer populaire Linn Keilidh luidspreker actief gaan aansturen met de nieuwe Linn Majik Exaktbox-I, dat betekent dus dat we de Linn Keilidh met zes versterkers aktief gaan aansturen en met Exakt technologie! Dit om aan te geven dat ook met uw bestaande Linn luidsprekers nog een flinke verbetering mogelijk is!

IMG 0

Dus bent u in het bezit van Vintage luidsprekers zoals een b.v. een Linn Keltik,, Kaber, Ninka of kleinere modellen ? Draait u naar tevredenheid cd’s in uw Linn Ikemi maar wilt u graag gaan streamen? Hebt u thuis een lastige akoestiek en bent u nieuwsgierig naar wat Space Optimisation voor uw systeem kan betekenen? Kom dan langs op onze show op 23 januari. a.s. Wij hebben ruim 23 jaar ervaring met Linn producten en zijn u graag van dienst!

Bent u nog niet bekend met Linn? bekijk hierdan alvast de e-brochure.

10:30u tot 12.00u demonstratie Linn series 530 en Linn Keilidh Exakt actief.
12:30u tot 16.00u geven wij u advies en beantwoorden wij al uw vragen m.b.t. Linn.
14:30u tot 16.00u demonstratie Linn series 530 en Linn Keilidh Exakt actief.

Tot ziens op zaterdag 23 januari!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus