Astell & Kern: High Resolution Head-fi In Optima Forma! - Audio Experience Live

04 sept -

Astell & Kern: High Resolution Head-fi In Optima Forma!

Astell & Kern: High Resolution Head-fi In Optima Forma!

ASTELL & KERN JUNIOR

Met komst van de Astell & Kern Junior wordt het nu wel heel erg aantrekkelijk om uw favoriete muziek te beleven in de hoogste kwaliteit, want wat klinkt deze portable speler fraai! Als Head-fi specialist weten wij natuurlijk als geen ander welk niveau er te bereiken valt en we kunnen u vertellen dat dit een top product is! Vanaf heden hebben wij de high end portable spelers van Astell & Kern dan ook in ons assortiment opgenomen.

AK Jr 0

TECHNIEK

Met slecht 93 gram en vervaardigd van aluminium is de Junior een lust voor het oog: een strakke en rustige vormgeving. De bediening is eenvoudig en doeltreffend. U hebt keuze uit een zes tal covers in diverse kleurstellingen.De Wolfson WM 8740 DAC is verantwoordelijk voor de omzetting naar een analoog muzieksignaal. Alle bekende formaten worden ondersteund, waaronder DSD! De opslagcapaciteit is 64 GB en kan met 200GB worden uitgebreid d.m.v. een micro SD geheugenkaart! Genoeg dus om heel wat uurtjes van uw favoriete muziek te kunnen genieten.


AK Jr

COMBINATIES

Een Beyerdynamic T 70P hoofdtelefoon combineert als een droom. Deze aangepaste versie voor portable gebruik vormt met een 32 Ohm weerstand een gemakkelijke belasting voor de Junior. Gewoon top! De geluidskwaliteit is dan ook waanzinnig goed. De Beyerdynamic P70 laat bijzonder goed de hoge resolutie tot zijn recht komen.Door de gesloten constructie van de hoofdtelefoon worden veel storende geluiden van buitenaf tegengehouden. Zo wordt elk nummer dat u draait een beleving!

0000

Astell & Kern Junior is een top speler waar u heel veel plezier aan gaat beleven. En niet onbelangrijk, deze is bij ons altijd uit voorraad leverbaar!

Astell & Kern Junior: € 599,-
Astell & Kern Cover: € 50,-
Beyerdynamic T 70P: € 499,-