Audio Research Bij Audioxperience! - Audio Experience Live

17 okt -

Audio Research Bij Audioxperience!

Audio Research Bij Audioxperience!

Audio Research bij AudioXperience!

Ultieme muziekweergave wordt door velen nagestreefd maar slechts zelden tot in absolute perfectie uitgevoerd. Audio Research is met ruim vier decennia ervaring zonder twijfel één van de grondleggers van high-end audio. Vandaag is elke Audio Research nog even puur als de eerste modellen van geestelijk vader William Zane Johnson en wordt de lijfspreuk ‘high definition’ nog altijd tot in het kleinste detail doorgevoerd. Dezelfde passie stroomt door de aderen van het AudioXperience team. Geen wonder dat de uitzonderlijke kracht van Audio Research nu ook in Nuenen te beleven is.

Audio Research is van oorsprong een merk dat de muzikale oplossing uit een buis haalt. Al gaat deze theorie vandaag de dag niet (helemaal) meer op. Audio Research maakt ook schitterende Solid State producten. Deze zijn prima in een gesloten meubel te plaatsen en sluiten dus naadloos aan bij filosofie van AudioXperience: Het creëren van een realistische geluidsweergave in de woonomgeving!

Vanzelfsprekend bent u bij AudioXperience ook van harte welkom voor uw oudere Audio Research modellen. Service, revisies en upgrades worden samen met distributeur Audiac met de grootste zorg en originele onderdelen uitgevoerd. Voor ons is Audio Research namelijk meer dan een audiomerk, het zijn muziekinstrumenten van pure klasse!

Om u kennis te laten maken met dit schitterende Amerikaanse merk organiseren wij in november een tweetal presentaties!

Zaterdag 1 November:

Van 10:00 tot 17:00 uur introduceren wij de nieuwste Galileo modellen van Audio Research met KT150 buis. Als luidspreker gebruiken wij de nieuwe Magico S3!

Zaterdag 15 November:

Van 10:00 tot 17:00 maakt u kennis met Audio Research’s Solid State modellen.

U bent van harte welkom!

Martijn & Erik