Audio Research Reference 6 Show Zaterdag 26 Maart A.s. - Audio Experience Live

09 mrt -

Audio Research Reference 6 Show Zaterdag 26 Maart A.s.

Audio Research Reference 6 Show Zaterdag 26 Maart A.s.

Geïntegreerde oplossingen die vorm en functie dankbaar samenvatten in één behuizing zijn de laatste jaren sterk vertegenwoordigd. Muziekweergave in zijn puurste vorm vereist echter extreme zorg voor elk technisch aspect van de signaalweg. Alleen dan wordt elk detail, elke ruimtelijke nuance minutieus ontrafeld. In de zoektocht naar die ultieme muziekbeleving gaat er nog altijd niets voorbij een de combinatie van een losse voor- en eindversterker waarbij de voorversterker een klankkleur en klankbeeld bepalende rol speelt. Een specialiteit waar Audio Research al sinds de introductie van de SP3 buizenvoorversterker in 1979 om geroemd wordt. De REF 5SE is de vijfde generatie Audio Research Reference voorversterker die met zijn fenomenale driedimensionale klankbeeld menig topklasse systeem aanvoert. Een voorversterker die zich moeilijk laat overtreffen. Tot vandaag. Met trots introduceren wij de nieuwe referentie, Audio Research REF 6.


MG

De ontwikkeling van de REF 6 komt niet alleen voort uit een onophoudelijke drang naar pure muzikale schoonheid, het is de meest logische stap die noodzakelijk is om de synergie en muzikale kracht in combinatie met de nieuwe Reference SE eindversterkers te maximaliseren. De REF 6 bouwt voort op de geliefde REF 5SE maar onderging onderhuids een groot aantal veranderingen. De compleet nieuw ontwikkelde voeding, uitgerust met voeding regulatie rondom een buizenschakeling, zorgt voor een stabiele basis en gitzwarte achtergrond. Ook het spanningsversterkende audiocircuit zelf onderging een grootse opwaardering en werd uitgebreid met twee extra 6H30 buizen. De REF 6 output is daarmee voorzien van zes buizen waar de REF 5SE voorzien is van vier 6H30 exemplaren.


MG

Ook fysiek onderging de REF 6 een metamorfose die een schitterende combinatie vormt tussen de klassieke Audio Research Reference look en de vernieuwende Galileo feel. Het stijve aluminium chassis draagt bij aan een schoon onderkomen voor de perfecte signaalverwerking. Bij elkaar opgeteld schetst de REF 6 een muzikaal klankbeeld dat de REF 10 nadert. Transparantie, snelheid, laagdefinitie en driedimensionale schaalgrootte zijn gewaardeerde grootheden waar Audio Research bekend om staat. Met de REF 6 geeft Audio Research ze echter een compleet nieuwe betekenis.


MG 0

Zaterdag 26 maart Presentatie!

Op zaterdag 26 maart geven wij een presentatie met deze nieuwste telg binnen ons assortiment. Wij presenteren de Reference 6 voorversterker samen met de Audio Research Reference 150 SE eindversterker. Als bron zal de dCS Rossini fungeren en de Magico S3 maakt het muzikale plaatje compleet! U bent van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur.