Audio Research Vsi 75 Met Kt150 Buizen, Nu Bij Audioxperience! - Audio Experience Live

19 jun -

Audio Research Vsi 75 Met Kt150 Buizen, Nu Bij Audioxperience!

Audio Research Vsi 75 Met Kt150 Buizen, Nu Bij Audioxperience!

Audio Research zal haar model VSi 75 met onmiddellijke ingang ook voorzien van KT 150 buizen. In tegenstelling tot de Reference 75, 150 en 250 modellen, zijn er geen aanpassingen noodzakelijk om de KT 150 buizen te kunnen gebruiken en dat is goed nieuws! Wij vonden de Audio research VSi 75 toch al het snoepje van de week, want oh boy, wat klinkt deze versterker toch lekker! Tijdens het schrijven van dit artikel staat de VSi 75 in te spelen in onze showroom op een paartje Vivid V1.5 luidsprekers. Met 35 uur op de teller is deze versterker nog niet echt ingespeeld, maar de kracht en souplesse waarmee de luidsprekers worden aangestuurd is verbazingwekkend! Energie weergeven is iets wat de KT 150 buis echt prachtig kan.


MG

KRACHT

De Audio Research VSi 75 is een geïntegreerde versterker welke 75 watt per kanaal levert en is echt in staat om ondanks de compacte bouw uw luidsprekers “echt” aan te sturen. Het prachtige holografische beeld, de ragfijne details en complexe klankstructuren zijn eigenschappen welke deze versterker weet samen te smelten tot een ongekend muzikale beleving! Hogere geluidsvolumes schuwt de VSi 75 geenszins.. en iedereen heeft wel een favoriete plaat waarbij het gas erop mag. De fluwelen handschoenen zijn alleen nodig als u de buizen wilt vervangen; kortom een waanzinnig product!

MG

NIEUWSGIERIG?

Bent u benieuwd of deze Audio Research ook in uw set toe te passen is? Of wilt u gewoon eens kennis maken? Bel of mail ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Mail Martijn of Mail Erik

AudioXperience: 040-2906344