Audioxperience Einde Jaar Borrel! - Audio Experience Live

18 dec -

Audioxperience Einde Jaar Borrel!

Audioxperience Einde Jaar Borrel!

2013 was voor ons, ondanks het moeilijke economische klimaat, het beste jaar vanaf onze start in 2007! Ook dit jaar weer veel nieuwe producten, leuke nieuwe contacten. Natuurlijk ook dit jaar weer oliebollen, warme chocolademelk en Gluhwein. Maar….het jaar is nog niet voorbij, kom de laatse dagen van het jaar genieten, als nooit te voren!

MAGICO

Zo hadden we in februari Alon wolf van het High End luidsprekermerk Magico op bezoek. Alon presenteerde zijn nieuwste creatie S1. Zondag 18 februari was het zover, met meer dan 80 bezoekers kunnen we spreken over een meer dan geslaagde dag. Voor een recensie van deze dag:

KLIK HIER!

VIVID AUDIO

Voor ons de verrassing van 2013! Dit relatief jonge (in 2004 opgericht) luidsprekermerk uit Zuid Afrika, brengt met ontwerper Laurence Dickie, bijzonder vormgegeven, maar nog meer bijzonder klinkende luidsprekers op de markt. Voor ons is de Vivid 1.5 de “Best seller” van 2013 geworden. In matte custom lak naar keuze een ware sieraad voor het interieur! Gecombineerd met onze “huismerken” Naim en/of Linn kunnen we set samenstellen die uw muziekcollectie opnieuw tot leven laat komen. Laurence Dickie bracht een bezoek aan onze winkel en presenteerde voor een select gezelschap zijn Giya G3 luidspreker, voor het verslag:

KLIK HIER!

NAIM

Naim nam de complete geïntegreerde versterkerlijn op de schop. De versterkers zijn een stuk volwassener gaan klinken. Hebben meer power gekregen en klinken simpelweg beter dan hun voorgangers. Voor ons zijn de Naim XS-2 en de SuperNait 2 de beste geïntegreerde versterkers in hun prijsklasse. Benieuwd? Kom eens luisteren…u kunt al vast een voorproef nemen:

KLIK HIER!

DEVIALET

Dit Franse High end merk voegden wij in 2012 aan ons assortiment toe. Op dat moment had men 1 product nl. D-Premier. In 2013 breide men de Lijn uit naar 4 versterkers en voegde men een Ethernet en een USB-ingang toe. Met de 110 als instapper is de slogen van Devialet, Op een dag wil iedereen een Devialet. Op onze eindejaar borrel 27 en 28 december presenteren wij naast oliebollen en Glühwein de Devailet 170 op de Vivid 1.5 luidsprekers. Voor een kijkje op de Devialet website:

KLIK HIER!

LINN

Vierde in 2013 haar 40 jarig bestaan. En is stil going strong met de LP12 platenspeler. Bracht zelfs een aantal LP12 upgrades uit. Zo is het standaard sub chassis verbeterd en voor iedere LP12 bezitter te upgraden. En met het nieuwe Kore sub chassis verkleint Linn het gat met het High End Keel sub chassis. Natuurlijk kunt u al deze upgrades bij ons beluisteren en aanschaffen. Benieuwd kijk dan eens op de schitterende Linn website

KLIK HIER!