AudioXperience is gesloten van 31 december t/m 17 januari a.s.

30 dec -

AudioXperience is gesloten van zaterdag 31 december t/m dinsdag 17 januari a.s.

AudioXperience is gesloten van zaterdag 31 december t/m dinsdag 17 januari a.s.

Allereerst willen we onze klanten een hele fijne jaarwisseling en een heel goed en gezond 2023 wensen en bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen! Het is voor ons een mooi jaar geweest; hebben weer hele mooie shows mogen geven en dat gaan we in 2023 natuurlijk weer doen met een aantal nieuwe product lanceringen! Een tip van de sluier.. de splinternieuwe Magico S3 MKIII hebben wij reeds besteld en zullen wij medio maart ontvangen. Deze nieuwe Magico S3 zal echt iets bijzonders zijn, dat kunnen wij u beloven!

Opfrissen interieur en herindelen van ons magazijn

Nee, in deze periode zijn we niet naar de Bahama's om vakantie te vieren:-) We ruimen nu even echt tijd in om de noodzakelijke werkzaamheden te verrichten zoals het herindelen van ons magazijn. Klanten die vaker bij ons komen weten dat daarin wel wat mag gebeuren ;-) Helaas was tijdgebrek een factor in deze, maar nu gaan de handjes echt uit de mouwen. Daarnaast zullen we wat veranderingen aanbrengen in onze winkel dus we zullen de tijd hard nodig hebben. Dit einde jaar helaas geen oliebollen met chocomelk of een eindejaarshow, maar we organiseren een borrel op zaterdag 28 januari 2023. U bent welkom van 13.00u tot 16.00u. om gezellig met ons te proosten op het nieuwe jaar! Ook zullen er dan enkele noviteiten te bewonderen zijn.

Hebt u een boodschap voor ons dan zijn wij  in deze periode per e-mail bereikbaar of u kunt onze telefoonbeantwoorder inspreken, dan zullen we contact met u opnemen.

Maak er in ieder geval een super nieuw jaar van!

Muzikale groeten van Martijn Lavrijsen, Hans Oosterwaal en Erik Paulus