Audioxperience Nieuwjaarsborrel! - Audio Experience Live

01 dec -

Audioxperience Nieuwjaarsborrel!

Audioxperience Nieuwjaarsborrel!

Van muziek kunnen we op verschillende wijzen genieten. Of het vroeger nu de walkman was, een draagbare radio of een non plus ultra high end systeem; het draait allemaal om de muziek! Muziek is nog nooit zo populair geweest als vandaag, maar de wijze waarop we de kwaliteit ervaren is in algemene zin erg achteruit gegaan. Waar vroeger een geluidsinstallatie in de woonkamer de normaalste zaak van de wereld was, staat nu een Sound bar, of wordt de televisie gebruikt om radio 3 weer te geven.. Het lijkt soms alsof de mens zich niet meer bekommert om geluidskwaliteit..

Een bezwaar dat wij vaak horen is dat men tegenwoordig geen of weinig plaats wilt vrij maken om een hifi systeem te plaatsen. Maar om van topkwaliteit muziekweergave te kunnen genieten dient u toch rekening te houden met het plaatsen van twee luidsprekers. Tenminste als u echt de concertzaal wilt horen. Is dat laatste niet het geval maar wilt u toch van een hoogwaardig muzieksysteem genieten die toch compact genoeg is om deze op een side table of dressoir te plaatsen, dan is de Naim Mu-So echt iets voor u!


 Naim Audio Mu so  ()

VAN ALLE MARKTEN THUIS

De Naim Mu-So is een stijlvol muzieksysteem gemaakt van de fijnste materialen.Het eerste dat opvalt is de grote volume regelaar en de prachtige aluminium behuizing. Achter het frontje vindt men zes luidsprekers die ieder voorzien zijn van een eigen versterker met een vermogen van maar liefst 75 watt. De Mu-So is een all-in one systeem met een functionaliteit die afgestemd is op de gebruiker van vandaag. Streamen via een NAS, muziekdiensten zoals Tidal en Spotify, Blu-tooth, Airplay, internet radio enz. De Naim Mu-So heeft alles aan boord en de klankkwaliteit behoort tot de beste in de markt!

naim muso  0x0

YOUR PERSONAL TOUCH

De standaard kleur waarin de Mu-So geleverd wordt is blank geanodiseerd aluminium met een zwart front. Geef uw Mu-So een eigen persoonlijke touch en kies uit drie fraaie kleuren om echt een statement te maken! Krachtig oranje, chique rood en marine blauw. En zeg nu zelf, dat ziet er toch cool uit!

mu so 0 customisation orng 0x0

PRIJZEN

De Naim Mu-So staat altijd permanent bij ons opgesteld, dus wilt u een demonstratie ervaren, kom dan bij ons langs! Wij hebben de Naim Mu-So altijd voor u op voorraad.

Naim Mu-So € 1.250,-
Frontjes (oranje,rood en blauw) € 99,-