Audioxperience Presenteert: Naim S T A T E M E N T - Audio Experience Live

14 feb -

Audioxperience Presenteert: Naim S T A T E M E N T

Audioxperience Presenteert: Naim S T A T E M E N T

Het in 1973 opgerichte Naim Audio maakte in de begin jaren furore met krachtige versterkers met bescheiden afmetingen. In die tijd wisten liefhebbers al dat een Naim klonk zoals geen enkele andere versterker. Snel, ritmisch en met een perfecte timing. De tijd heeft sindsdien niet stilgestaan. Naim heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler op het gebied van high-end en dat bekend staat om haar bouwkwaliteit, afwerking en toepassing van vooruitstrevende technieken en productieprocessen.


RS Naim Image CMYK lpr

GEEN COMPROMIS

Naim Statement geeft aan waar het merk staat en wat het vandaag de dag in huis heeft. Een versterker met een opvallend ontwerp en verpletterende prestaties. Een versterker zonder compromis met als ultiem doel: muzikale topprestaties. Dit is de Formule 1 van de ontwikkelingen op audiogebied. Nieuw ontwikkelde technieken die pas jaren later hun weg vinden in producten voor de consument. Bij Naim gaat dat net iets anders, die nieuwe technieken zijn nu al te vinden in de recent ge├»ntroduceerde lijn eindversterkers met DR techniek. Ontwerper Steve Sells, geesteskind van Statement is tot het uiterste gegaan bij het ontwerp. In 2008 werd groen licht gegeven en werden idee├źn verder uitgewerkt. Tijdens de CES 2014 zag Statement het levenslicht, maar pas recent is de daadwerkelijke productie gestart.

RS Naim Image CMYK lpr

ULTIEM SYSTEEM

Om het volledige potentieel van de Naim Statement te benutten, zullen we gebruik maken van de mooiste componenten. Wat te denken van een volledige DCS Vivaldi set ( cd,dac,master-clock en up-sampler), muziek in DSD 256 op het North Star Recordings label Bert van der Wolf via NA-DAC en de weergevers van: Vivid Audio Giya G1!

g giya new 0

Mark Raggett van NAIM is op de VIP avond aanwezig om meer te vertellen over de Statement. Hij vertelt u over de vernieuwende technieken die zijn verwerkt in STATEMENT en de nieuwe lijn eindversterkers.

Bel of mail snel voor een plaats op de VIP-avond op vrijdag 11 maart, er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar! Op deze avond bent vanaf 19.00 uur welkom, het programma start om 19.30 uur en eindigt op 21.00 uur. vanaf 21:00 uur borrel tot ? uur

Op zaterdag 12 maart kun je vrijblijvend binnenlopen tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Tot ziens bij AudioXperience!

Erik Paulus en Martijn Lavrijsen