AudioXperience te vinden op Dutch Audio Event 8 & 9 oktober a.s.

29 sept - Symphonie audio Kamer 110

AudioXperience te vinden op Dutch Audio Event 8 & 9 oktober a.s.

AudioXperience te vinden op Dutch Audio Event 8 & 9 oktober a.s.

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober a.s. zal AudioXperience weer te vinden zijn op het Dutch Audio event te Veldhoven. Wij zullen daar in samenwerking met Importeur Symphony Audio een fantastisch systeem presenteren. Inmiddels zult u weten dat wij het Italiaanse Angstrom een warm hart toe dragen want de ontwerpen van Roberto Garlaschi zijn fabelachtig goed en laten u hernieuwd kennis maken met huizentechnologie anno 2022. Wij presenteren op deze show de Stella series: compromisloze “all tube” ontwerpen.

int ampl 0
M studio solo

Magico M2

We zullen spelen met de magistrale Magico M2 luidspreker uit de legendarische M-series! De M-series is opgebouwd uit een monocoque gemaakt van carbon. Resulterende in een ongeëvenaarde stijfheid dat met een factor 60 toeneemt t.o.v. het toepassen van aluminium componenten. Tevens werd het gewicht daardoor met een kleine 50% gereduceerd. Resultaat? Een luidspreker van ongekende schoonheid en extreem realistische weergave met haast ideale proporties zodat hij in iedere woonkamer moeiteloos integreert.

TechDas Airforce V Premium

Deze uit Japan afkomstige fabrikant schaart zich in de categorie Ultra High End en maakt draaitafels van absolute topklasse. Kenmerkend zijn de zeer zwaar uitvoerde loopwerken en de zeer nauwe toleranties waar TechDas mee werkt. Wij hebben gekozen voor de TechDas Airforce V Premium.  Het unieke van deze draaitafel is dat de plaat tijdens het afspelen vacuüm gezogen wordt tegen het plateau. Zo wordt het vinyl een met het zware plateau!


Om het geheel te complementeren hebben we een TechDas TDC 01 Ti. gemonteerd. Dit top MC-element is ondergebracht in een ei-vormig Titanium behuizing met een puur Boron cantilever en semi-line naaldvorm. Dit element is gemonteerd in een 11 inch Kuzma 4-point VTA arm. Een recept om van te smullen! U zult tijdens een van onze shows vast een keer kennis maken met deze top draaitafel en begin zeker en vast met het zoeken van knopen in sokken of matras want eenmaal beluisterd dan is er geen weg meer terug.


Header AFP 0  ()

Met meerdere elementen willen spelen? Er is plaats voor drie toonarmen (!) Laat al je analoge wensen in vervulling gaan met deze unieke draaitafel.

Komt u ook naar Veldhoven?

Ook kunt u kennis maken met de splinternieuwe DCS Rossini Apex Player en Rossini Masterclock. De splinternieuwe Apex upgrade is een musthave voor Rossini en Vivaldi eigenaren. Last nut not least; de toegepaste bekabeling zal geleverd worden door Crystal Cable en wij hebben de primeur om de splinternieuwe van Gogh uit de ART- series te mogen presenteren! 

Wij hopen u ook komt op zaterdag 8 of zondag 9 oktober a.s. U vindt ons in kamer 110 van Symphonie Audio.

Bestel hier kaarten voor het Dutch Audio Event te Veldhoven:

Muzikale groet van Martijn Lavrijsen en Erik Paulus

dCS Rossini Player single 0
IMG