Avanti! Avanti! Avanti! - Audio Experience Live

15 nov -

Avanti! Avanti! Avanti!

Avanti! Avanti! Avanti!

Het uitpakken van een nieuwe luidspreker blijft ook voor ons altijd een feestje! Ditmaal leverde importeur More Music ons de splinternieuwe Audio Physic Avanti. Een modelnaam die niet nieuw is, maar wel een tijdje van het toneel is verdwenen. Destijds stond de Audio Physic Avanti synoniem voor een topklasse luidspreker en op dat punt is er nog steeds niets veranderd! Avanti betekent in het Italiaans ” voorwaarts” en dat is precies wat Audio Physic de laatste jaren qua techniek gedaan heeft.


MG

TECHNIEK

Het eerste dat opvalt aan de prachtig gemaakte en afgewerkte behuizing is de afwezigheid van de basluidsprekers. Traditioneel bij modellen zoals b.v. Tempo en Virgo, zijn er twee basluidsprekers gemonteerd aan weerszijde in de behuizing. Bij de Avanti heeft Audio Physic gekozen om de forse 20 cm. woofer intern te plaatsen in een eigen behuizing. Door gerichte toepassing van keramisch foam zoals we dat kennen uit de Plus + versies, worden kastresonanties uiterst effectief geëlimineerd. Het resultaat: prachtig diep sonoor laag met een minimale vervorming. Door deze techniek is tevens ook de plaatsingsvrijheid van de speaker toegenomen

MG

DESIGN

Ook qua afwerking staat de Avanti op zeer hoog niveau. Wij hebben gekozen voor de kleur ” Dark Ebony”. Een prachtige uitvoering met een zeer luxe uitstraling. Uniek is hier de hoogwaardige fineerafwerking in high gloss. Door de strakke lijnen en de gemakkelijke plaatsing van de Avanti vindt deze luidspreker makkelijk een plaatsje in uw zorgvuldig uitgekozen interieur. De Avanti is een zeer elegante verschijning!

MG

PERFORMANCE

Elke keer staan we weer versteld van de kwaliteit die Audio Physic levert als er een nieuw model geïntroduceerd wordt. De ruimtelijke weergave, detaillering en klank zijn elementen welke direct opvallen als u de Avanti beluisterd. De laagweergave is vol en doortekend en loopt zeer diep door. Kortom, dat Audio Physic voorwaarts gegaan is in de ontwikkeling van luidsprekers moge duidelijk zijn.

De nieuwe Audio Physic Avanti is nu leverbaar en vanzelfsprekend bij ons te beluisteren. Kom dus snel langs voor een unieke luisterervaring!

ADVIES VERKOOPPRIJS

Zwart essen, kersen, ebony of walnoot: € 5.090,- per set.
Hoogglans ebony, rosewood en glas wit of zwart: € 5.490,- per set.
De vier speciale glaskleuren : € 5.890,- per set