Ayre Ax-5 Show - AudioXperience

12 mei -

Ayre Ax-5 Show

Ayre Ax-5 Show

Zaterdag 23 maart aanstaande is de nieuwe Ayre AX-5 bij AudioXperience te bewonderen. “Deze gloednieuwe flagship geïntegreerde topversterker verlegt wederom grenzen”. “De prestaties zijn dan ook in een woord adembenemend te noemen..”

Importeur Audiac schreef er het volgende over: “Kort samengevat is de AX-5 een nieuw ontwikkelde vermogensversterker waarbij de Variable Gain Technology volumeregeling uit de Referentie KX-R voorversterker direct in de versterker schakeling opgenomen is. Een kortere signaalweg is onmogelijk. Ook de Diamond Buffer versterker-schakeling zelf is uniek. In combinatie met Ayre Acoustics consequent doorgevoerde gebalanceerde, discrete en global feedback vrije opbouw realiseert de AX-5 een kracht, dynamiek en resolutie die je normaal gesproken alleen van een topklasse voor- eindversterker combinatie zou verwachten.”

“Functioneel gezien is de AX-5 Ayre Acoustics’ beste geïntegreerde versterker ooit. Technisch omschrijven wij hem liever als de meest innovatieve en dynamische eindversterker van dit moment die dankzij de integratie van de Variable Gain Technology volumeregeling in alle opzichten revolutionair is.”

U bent zaterdag de 23ste van harte welkom, tussen 11 en 16u, om het zelf eens te ervaren. Michael Huigen van importeur Audiac zal aanwezig zijn om alle bijzondere technieken die in deze versterker zijn toegepast toe te lichten. We demonstreren de AX-5 in combinatie met de schitterende Vivid Audio G3 luidsprekers.

Tot as. zaterdag!