Crystal Cable Infinity Powercord | binnenkort bij AudioXpoerience Nuenen

13 apr - To infinity and beyond

Crystal Cable Infinity Powercord binnenkort bij AudioXperience

Crystal Cable Infinity Powercord binnenkort bij AudioXperience

20 jaar aan de top

Crystal Cable is voor diegenen die vaker komen buurten bij AudioXperience zeker geen onbekende meer. Onze klanten hebben onze liefde voor dit merk volledig omarmd en we kunnen met gepaste trots spreken over een heuse Crystal Cable community. En over één ding zijn zij het volledig met elkaar eens, de wijze waarin deze kabels hun luisterbeleving voorgoed heeft veranderd.Kijken wij terug naar het begin dat wij voor de eerste maal een Crystal Cable Reference luidsprekerkabel in een systeem aansloten, dan moesten wij daar eerlijk gezegd toch wel heel erg aan wennen. Polsdikke bekabeling was toen nog de norm en dat werd door de muziekliefhebbers ook van gezien als een teken van kwaliteit. Onze mind set veranderende compleet toen wij de bekabeling gingen beluisteren. Dat was het moment waarop wij niet meer terug konden. In elke klasse zorgde Crystal Cable voor een revolutie en de rest is historie. Trots zijn we op ons omvangrijke assortiment  dat we voeren in de Diamond Series en Art Series en een voorrecht om met dit soort mooie producten te mogen werken. We feliciteren hele team van Crystal Cable met het 20 jarig jubileum en op de nog mooiere jaren die komen gaan en distributeur D&D audio voor hun altijd tomeloze inspanningen.

000 Crystal Cable Infinity

Crystal Cable Infinity  is een powercord die elk detail, elk dynamisch contrast van een muzikale uitvoering naar de voorgrond brengt, en elke emotie in die weergave blootlegt. Het is dus niet zomaar een jubileummodel, maar opnieuw een innovatieve stap vooruit. Infiniti slaagt erin om het onmogelijke mogelijk te maken zoals we zelf hebben kunnen ervaren. Infinity is slechts beschikbaar voor 200 gelukkige bezitters en zal naar ons vermoeden snel uitverkocht zijn.

Techniek

Crystal Cable Infinity bestaat uit  maar liefst negen coaxiale geleiders voor positief, neutraal en aarde. Ze zijn in elkaar geweven in een symmetrische matrix die een absolute geometrische consistentie behoudt. Een dergelijke constructie elimineert hoogfrequente vervorming en houdt magnetische interferentie buiten het systeem. Alle geleiders zijn afzonderlijk afgeschermd met teflon en kapton om ze mechanisch te beschermen  tegen interferentie van buitenaf. Elke centrale geleider met massieve kern is gemaakt van het zuiverst mogelijke zilver:

000 Crystal Cable Infinity

Infinite Crystal Silver Die kern wordt vervolgens omgeven door twee gevlochten lagen die een mix bevatten van ICS en een zilver-goud legering. "Deze innovatieve en complexe constructie combineert de voordelen van massieve geleiders en de twee meest geavanceerde metaalformules van Crystal Cable. Samen creëren ze een supergeleider met ultralaag verlies en bijna nul weerstand, een kabel die bovendien een verwaarloosbaar lage bronimpedantie biedt."

000 Crystal Cable Infinity

Onze ervaring

We verkeerden in de fortuinlijke situatie om een sneakpreview te krijgen van Gaby bij Crystal Cable in Elst. Dat was erg interessant om mee te maken, want het gaat tenslotte om een hele bijzondere kabel, voor een hele bijzondere prijs.

In de luisterruimte van Crystal Cable stond een hele mooie audioset klaar met de Crystal Minissimo Forte weergevers en aansturing vanuit de Siltech SAGA-lijn. Om een goede indruk van de kwaliteiten en prestaties te krijgen, werd een A/B-vergelijk gedaan: de enige aanpassing in de set was het verwisselen van een Crystal Cable Da Vinci stroomkabel voor de nieuwe Infinity, aangesloten op de DAC.

We kunnen beamen dat Crystal met Infinity een powercable heeft weten te maken met een ongekend realistische weergave, waarin je alleen maar ademloos kunt luisteren naar alle details van de gekozen muziek. De schaalgrootte van de muziekinstrumenten zijn terug naar hun oorspronkelijke afmetingen en vocalen zijn man of vrouw hoog. Deze Infiniti creëert tijd en ruimte om een unieke inkijk in de muziek te geven, moeiteloos en organisch. Het is een volkomen unieke signatuur, zoals we al gewend zijn van Crystal Cable. Je ziet – en hoort – dat ook bij de Art Series en Future Dream-modellen, maar deze kabel gaat nog een flinke stap verder. Je merkt bijvoorbeeld dat ‘grounding’ steeds belangrijker geworden is in de doorontwikkeling; het naar beneden halen van de ruisvloer. Deze kabel is stil – waardoor je simpelweg veel meer hoort. De infinity is een product zoals geen ander en ontworpen voor de ware fijnproever waarvoor alleen het beste goed genoeg is.

Er komen slechts 200 jubileummodellen op de markt, echt een gelimiteerde oplage. De Infinity wordt geleverd in een waanzinnig mooie verpakking om het feestelijke jubileum jaar extra kracht bij te zetten. Informeer bij interesse naar de prijs, want die is op aanvraag. Wij hebben inmiddels twee maal een Infinity powercord besteld en is dus binnenkort te bewonderen en te beluisteren bij AudioXperience!