Dcs Rossini: Kan Het Nog Beter? - Audio Experience Live

17 nov -

Dcs Rossini: Kan Het Nog Beter?

Dcs Rossini: Kan Het Nog Beter?

DCS

Data Conversion Systems is producent van (SA) CD-spelers, D/A converters, Upsamplers en zogenaamde ‘Masterklokken’. De producten van de hi-tech firma uit Cambridge worden door ongeveer alle grote studio’s en omroepen toegepast. De consumentenversies worden al ruim 12 jaar als ’s werelds allerbeste gezien als ultiem middel om “muziek” uit het medium CD, SACD en muziekfiles te halen. Klik hieronder om de video te bekijken:

EEN NIEUWE TELG?

Onze ervaringen met de dCS Puccini (SA)CD-speler en Debussy DAC zijn zo verpletterend goed dat je honger krijgt naar beter en beter..Tijdens een show met onze Vivid Audio G3 maakten we al kennis met de dCS Vivaldi; een reeks producten van het allerhoogst haalbare prestatieniveau. Transport, Dac, Upsampler en Master clock. Als je dat eenmaal gehoord hebt dan is er bijna geen weg terug meer. Maar dat oorstrelend geweld komt ook met een prijs..Het kost nu eenmaal wat als je het allerbeste wilt. Nu is er een nieuwe telg geïntroduceerd in de line-up van dCS en hier worden wij heel blij van!

img 0 0x ()

DCS ROSSINI

dCS brengt op Rossini niveau een drietal producten uit: Rossini CD-speler/DA-Converter, Rossini DA-Converter en Rossini Master Clock. Wij hebben gekozen voor de Rossini DAC, een DAC met een aantal zeer bijzondere features:

Deze DA-converter herbergt namelijk naast de weergaloze nieuwe Ring-Dac, die oorspronkelijk ontwikkelt is voor de Vivaldi, ook een op UpNp gebaseerde muziek-streamer! Gekoppeld aan bijvoorbeeld een hoogwaardig cd-transport of streamingtransport zoals een Aurender N10 of W20, hebt u via ingangen als SP/Dif, AES en USB simpelweg een bron van absolute topklasse! De Rossini DAC speelt naast alle bekende lossless formaten ook DSD in DoP en DSD native tot in DSD 128. De UpNp-streamer speelt zowel uw muziekfiles (ook DSD) af via een NAS, maar ook streaming services als TIDAL, Spotify en Deezer zijn geïntegreerd. Ook erg handig is de Airplay ondersteuning van Apple. De DCS Rossini is zoals u merkt erg veelzijdig.

Tevens is dCS meester in het goed verpakken van al die technologie want oh, wat is die behuizing fraai zeg! De Aerospace grade machined aluminium behuizing is een lust voor het oog. De subtiele Amoled display geeft informatie over de status. Tevens is de dCS Rossini volledig te bedienen via de speciaal ontworpen app voor uw iPad of iPhone. Een set-up wizard ondersteunt u bij de inrichting van de DAC.

dcs 0 ()

PRIJZEN

dCS Rossini is nog steeds niet het koopje van de eeuw, maar dat is hier ook niet aan de orde. Wilt u het beste op het gebied van Streaming Audio en de veelzijdigheid van een DA-Converter? Dan is de dCS Rossini iets voor u! Informeer bij ons wat een Rossini DAC in uw set-up kan betekenen.

dCS Rossini DA-Converter : € 22.500,-
dCS Rossini CD-speler/ DA-Converter : € 25.900,-
dCS Rossini Master Clock: € 7.250,-