Linn Majik DSM/4 | AudioXperience

27 nov - De nieuwe Benchmark in zijn klasse!

De nieuwe Linn Majik DSM/4 bij AudioXperience

De nieuwe Linn Majik DSM/4 bij AudioXperience

De nieuwe Linn Majik DSM/4 vindt u nu bij AudioXperience. Cosmetisch lijkt de Linn Majik DSM/4 als twee druppels water op zijn grotere broer; de Linn Selekt DSM. Deze gelijkenissen zien we terug in het formaat als ook het in het fraaie en duidelijk afleesbare OLED- display. De versterkertechnologie is net als dat van de Selekt DSM nu ook Klasse-D. Deze digitale versterkers zijn door Linn ontworpen met als doel om efficiënter te zijn zonder dat het ten koste gaat van de klank. Iets dat we bij standaard digitale versterkermodules vaak tegenkomen met als resultaat vaak een onrustig en schrille weergave. Wij durven te stellen dat de nieuwe Linn Majik DSM/4 de nieuwe Benchmark is in zijn prijsklasse!

Majik DSM 0 Bedroom Wide 0
New Majik DSM 00 Detail Buttons 0

De ideale streaming-audioreceiver

De nieuwe Linn Majik DSM/4 is welhaast de ideale streaming-audioreceiver. Deze compacte unit zit boordevol techniek zoals een krachtige 100 watt versterker, ingangen waaronder analoog, digitaal en zelfs een platenspeler ingang. Naadloze integratie van streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en Qobuz. 4 HDMI ingangen 4K-compatible en ARC. Internetradio is ook voorhanden en Space Optimisation voor het optimaal afregelen van de luidsprekers in uw woning. Uw Linn Majik DSM/4 kunt u bediening via telefoon, pc of tablet en is tevens ook Roon compatible.


Wat is uw favoriete pin?

Pin, Pin, Pin, Pins spelen op de Linn Majik DSM/4 een prominente rol. De functies onder de zes metalen knoppen die u rechts ziet zijn naar eigen keus in te delen. Zie het als een soort voorkeuze. U kunt onder een pin bijvoorbeeld een platenspeler ingang programmeren, of een favoriete radiozender maar ook een afspeellijst of album. Pins zijn dus ideaal om snel te kunnen handelen als u bij het apparaat staat. Fysieke knoppen zijn super handig, vooral als er even snel geen iPad voorhanden is.

De prijs van de nieuwe Linn Majik DSM/4 bedraagt € 3.570,- euro en is bij ons te beluisteren en ook op voorraad.

Maak een afspraak voor een demonstratie

Met wie hebben we het genoegen?

Vul uw naam in

Aangenaam
Waar kunnen we je mee helpen?

Vertel ons meer
over je

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw