Devialet 400 En Companion Promotie Bij Audioxperience! - Audio Experience Live

23 jul -

Devialet 400 En Companion Promotie Bij Audioxperience!

Devialet 400 En Companion Promotie Bij Audioxperience!

Op de High End beurs in München zagen we een getal bij Devialet in het display staan welke we nog niet eerder hadden gezien: Devialet 400.. Tevens introduceerde Devialet tijdens deze beurs firmware 7.1 en SAM. Over SAM leest en hoort u begin september meer van ons..

Het uitbrengen van de nieuwe firmware (7.1) zorgde er niet alleen voor dat alle Devialet modellen er in vermogen op vooruit gegaan zijn, in het configuratieprogramma van Devialet zit nu een optie om ook een Devialet 200 te bruggen! Hierdoor neemt het vermogen toe tot maar liefst 400 watt per kanaal en beschikt elke luidspreker over een eigen versterker. Het gemak waarmee de Devialet 400 speelde op de beurs was ronduit indrukwekkend, maar dat is ook wel logisch met zoveel power onder de motorkap. .

Vast in ons assortiment vind u de Devialet 120, 200,250,400 en binnen afzienbare tijd ook de 800! Over muzikaal vuurwerk gesproken!

Gedurende de zomerperiode maakt Devialet het wel heel aantrekkelijk om een tweede versterker aan te schaffen. Devialet heeft namelijk voor de modellen 200 en 250 een zogenaamde Companion ontworpen. Dit is een Devialet zoals we die kennen, echter zonder een Wifi kaart en afstandsbediening. Om de twee versterkers met elkaar te verbinden levert Devialet een fraaie Crystal Cable Standard digital link kabel mee! Om een nog blijer gevoel te krijgen tijdens de zomerperiode krijgt u van Devialet ook nog een hele mooie korting op een Devialet Companion.

Tot 15 september betaalt u voor een Devialet Companion 200 € 5.090,- ipv € 5.990,-

Tot 15 september betaalt u voor een Devailet Companion 250 € 8.500,- ipv € 10.000,-

Op dit moment zijn wij onze Devialet 400 aan het inspelen en deze zal gedurende de zomerperiode permanent bij ons opgesteld staan! Wat te denken van combinaties met de de Sonus Faber Olympica II en III, de Magico S1 en de Vivid G4 of G3. Ja u leest het goed, allemaal te beluisteren bij AudioXperience!!

Tot ziens!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus