Devialet Expert Pro - Audio Experience Live

20 aug -

Devialet Expert Pro

Devialet Expert Pro

Devialet behoeft in de wereld van muziek en hifi bijna geen introductie meer. Het is toch knap om in zo’n korte tijdsspanne een merk neer te zetten dat zo innovatief is en producten weet neer te zetten van zo’n hoge kwaliteit. Deze revolutie heeft menig audiofabrikant genoeg stof tot nadenken gegeven tot, want de wereld verandert snel en zeker ook de manier waarop wij muziek tot ons nemen. Om een leidende rol te kunnen blijven spelen heeft Devialet haar Expert lijn een upgrade gegeven: Devialet Expert Pro! De engineers bij Devialet hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om de komende jaren een hoofdspeler te blijven. De Expert Pro lijn zit werkelijk bomvol nieuwe innovatieve ontwikkelingen.

DEVIALET EXPERT PRO: WAT IS ER VERANDERD?

Devialet 00 0x

Alle modellen in de Expert Pro lijn hebben de volgende nieuwe upgrades gekregen:

Een nieuwe versie van ADH Intelligence®

New Magic Wire® DAC, slecht 5cm afstand tussen DAC en luidspreker terminals!

New Class A Amplifier

New Class D Amplifier

New Power Supply

New Thermal Management

In onze Devialet 900 Original D’ Atelier hebben wij al kunnen kennis maken met de verbeteringen, want de 900 was het eerste model waarin alle nieuwe technologieën zijn verwerkt. De gehoormatige verschillen zijn spectaculair te noemen waarbij opvalt dat er bijzonder veel klank aanwezig is in de nieuwe ontwerpen, waarbij ook opvalt hoe gemakkelijk de nieuwe versterker luidsprekers aanstuurt. Wij kunnen vast en zeker stellen dat u onder de indruk gaat zijn van de schijnbaar moeiteloze weergave van uw favoriete muziek.

KAN IK OOK MIJN DEVIALET LATEN OPWAARDEREN NAAR EXPERT PRO?

Devialet stelt haar klanten in staat om zijn of haar Devialet op te waarderen naar de Devialet Expert Pro lijn. Zodat u optimaal kunt blijven profiteren van toekomstige updates en het nieuwe OS 2017. Dat zijn de modellen Expert 120,200,250,400 en 800. Uw versterker zal voor upgrade naar Devialet gaan, waarbij zij uw versterker gaan voorzien van het nieuw ontwikkelde moederboard en alle andere upgrades die van toepassing zijn. Wij verwachten u in september meer te kunnen vertellen. Met de introductie van Devialet OS 2017 zal uw Devialet ook kunnen streamen via UpNp/DLNA! Daar kijken wij zeker naar uit!


discover inside 000

WAT KOST DAN NU ZO’N UPGRADE NAAR EXPERT PRO?


devialet v
  • Devialet 120 naar Devialet 220 PRO kost: € 3.490,-
  • Devialet 200 naar Devialet 220 PRO kost: € 3.490,-
  • Devialet 250 naar Devialet 250 PRO kost: € 3.490,-
  • Devailet 400 naar Devialet 440 PRO kost: € 5.990,-
  • Devialet 800 naar Devialet 1000 PRO kost: € 5.990,-

Indien u meer informatie nodig heeft of wilt weten welke uitwerking deze upgrade in uw systeem zal hebben, neem dan gerust contact met ons op!

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
040-2906344
martijn@audioxperience.com
erik@audioxperience.com