Devialet Mania | AudioXperience Nuenen

09 dec - Met een unieke 360 graden stereo beleving!

Devialet Mania portable luidsprekers

Devialet Mania portable luidsprekers

Het Franse Devialet brengt een nieuw product op de markt dat uniek is in zijn soort; een hoogwaardige portable luidspreker dat dezelfde kernwaarden qua prestaties bevat als zijn grotere broers. De Mania is voorzien van streaming-audio mogelijkheden via Bluetooth 5.0 en netwerk (Airplay 2 en Spotify Connect) en is voorzien van een accu met een speelduur van maar liefst 10 uur! Tel daarbij het fraaie en uiterst elegante design erbij op en een bestseller is geboren. Maar wat maakt deze luidspreker nu zo bijzonder?

360 graden stereo beleving door zes luidsprekers

Media Soundwaves desktop

Dankzij de adaptieve cross-stereo biedt de Devialet Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte, waardoor een uitgebreid 360° stereogeluid ontstaat. De 2 woofers zijn net zoals bij de Devialet Phantom's geplaatst in een reaction-cancellation configuratie d.w.z. dat ze in tegenovergestelde positie geplaatst zijn. Daardoor worden resonanties grotendeels geëlimineerd met als resultaat een diepere en vollere basweergave en een loepzuivere weergave. Vier luidsprekers zorgen voor de ruimtelijke beleving waardoor er dus maar liefst in totaal 6 luidsprekers aan het werk zijn. Kijken we naar het frequentiebereik dan zien we waarden die we niet eerder zagen vanuit een portable luidspreker: 30-20.000 Hz!. Het moet niet gekker worden; sublaag uit het formaat van een Kettlebell? Dat is indrukwekkend!

Packshots Diablo   Light Grey
Packshots Diablo   Ope ra
RJ Mania Packshots   Black 0

Drie stijlvolle uitvoeringen:

De Devialet Mania is leverbaar in drie stijlvolle uitvoeringen: diep zwart, licht grijs en in goud. De laatste uitvoering is een premium uitvoering en is voorzien van vergulde elementen van 24K goud. Tevens is deze uitvoering standaard voorzien van de Mania docking station voor eenvoudig laden.

Prijzen:

Devialet Mania uitgevoerd in Deep Black en Light Grey kost € 790,-

Devialet Mania uitgevoerd in Gold kost € 990,-