Devialet Original D’ Atelier - Audio Experience Live

14 apr -

Devialet Original D’ Atelier

Devialet Original D’ Atelier

Er zijn niet veel merken die de afgelopen jaren zoveel teweeg gebracht hebben als het Franse Devialet. Het revolutionaire merk uit Parijs stapte ruim 5 jaar geleden zo’n beetje uit het niets op het mondiale toneel voor high end audio en is er inmiddels niet meer weg te denken dankzij de introductie van een aantal spraakmakende modellen waarbij een prachtig design en innovatie hand in hand lijken te gaan. Devialet zette de audio wereld op zijn kop met de introductie van de D-Premier. Vijf jaar later is er de prachtige Expert lijn, waarbij voor een ieder die op zoek is naar betere muziekweergave, er een Devialet past bij zijn of haar portemonnaie.


Devialet edition datelier  e0

DEVIALET ORIGINAL D’ ATELIER LIMITED EDITION

Onder het toeziend oog van oprichter Pierre Emmanuel Calmel, hebben Devialet top engineer’s een zeer exclusieve en het best presterende model ooit op de markt gebracht. Met slechts 100 exemplaren wereldwijd, zal deze versterker een regelrechte collector’s item worden! Le 900, of Original d’ Atelier genaamd staat garant voor ultieme prestaties. Met een wel haast schier oneindig vermogen van maar liefst 900 watt per kanaal, zal de Original d’ Atelier uw luidsprekers laten zingen! trots zijn wij dan ook dat Audioxperience een set heeft kunnen bemachtigen. Met nummer 92/100, een van de laatste modellen.

00 in box e0

GEOPTIMALISEERD TOT PERFECTIE

Devialet Original d’ Atelier komt in een met de hand gepolijste koper/goud finish, waardoor deze een zeer chique en fijnzinnige uitstraling krijgt. Op iedere Original d’ Atelier bevindt zich de signatuur van oprichter Pierre Emmanuel Calmel en om deze kostbare stukken veilig te kunnen vervoeren, worden de Original d’ Atelier geleverd in een prachtige houten kist. Enkele te weten aspecten waarin dit topmodel zich verhoudt met een Devialet 800 zijn:

  • Binnen in Devialet’s exclusieve ADH Hybrid Core bevindt zich een compleet nieuw ontwikkelde Classe D versterker om een grotere overdracht van vermogen te kunnen bewerkstelligen.
  • Het contact oppervlak tussen het Classe D board en de behuizing is verdubbelt waardoor er geen wijzigingen hoeven worden doorgevoerd aan de behuizing.
  • Nieuw ontwikkeld filterboard.
  • Verbeterde warmte afvoer.
  • De klasse A voorversterker en voeding zijn aangepast om zo het indrukwekkende vermogen van 900 watt per kanaal te genereren.
  • AudioQuest Powercables, digital interconnect en mini-jack’s zijn bijgevoegd.
00 bottom e0

NIEUWSGIERIG, LUISTERSESSIE?

Nieuwsgierig geworden hoe dit juweeltje zal klinken? Er zijn zeer mooie combinaties te maken, bv met de Magico S1 MKII, S3 en zelfs de S5 MKII! Ook met Vivid B1 Decade, Giya 4 en 3 klinkt het geweldig. Al deze combinaties zijn bij ons te beluisteren!

Tot ziens bij AudioXperience

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus