Linn Exakt Series 5; Een Verfrissende Kijk Op Geluid En Vormgeving - Audio Experience Live

10 sept -

Linn Exakt Series 5; Een Verfrissende Kijk Op Geluid En Vormgeving

Linn Exakt Series 5; Een Verfrissende Kijk Op Geluid En Vormgeving

LINN SERIES 5

Afgelopen dinsdag zijn we afgereisd naar London waar we aanwezig waren bij de introductie van een nieuwe serie Exakt luidsprekers van Linn: de Series 5. In de voormalige “Violin factory”, nu omgebouwd tot een fantastisch moderne woonomgeving waar presentaties zoals deze gehouden worden, maakten wij kennis met een hele nieuwe kijk van Linn op het gebied van geluidsweergave en vormgeving. De nieuwe Series 5, bestaande uit de modellen 520 en 530, is zeker een verfrissende kijk op luidsprekerintegratie. Zoals we allemaal weten nodigt het uiterlijk van luidsprekers nogal eens uit tot punt van discussie als het gaat om een naadloze integratie in de woonomgeving.

Linn 0 Claret Stairs TV Web Res ()

COLLECTIES HOEZEN

Door gebruik te maken van verwisselbare hoezen in diverse designs is het mogelijk om uw Linn Series 5 luidspreker aan te passen aan uw interieur. Deze collecties aan kleuren en uitvoeringen zal snel worden uitgebreid zodat u ook juist een luidspreker kunt laten opvallen als u dat wilt. Zo zagen we collecties van zeer gewaagde en eigentijdse ” kunst” tot aan een Linn 520 met een hoes afkomstig uit de collectie van Harris Tweed. Er zullen verscheidene collecties beschikbaar komen en zelfs limited editions. Zo worden uw luidsprekers ware designobjecten. Bekijk hieronder een afbeelding uit de collectie van Timorous Beastiesvoor de Linn 530.

Linn 0 Timorous Blotch Damask Close High Res

EXAKT TECHNOLOGIE

Maar laten we zeker niet uit het oog verliezen dat we hier spreken over volwaardige luidsprekers met Exakt technologie. Dus alle modellen zijn volledig actief en dus voorzien van ingebouwde versterkers met Exakt technologie en Space Optimisation plus. Qua geluidsweergave volledig aan te passen aan de akoestische eigenschappen van uw woning. Tijdens de demonstratie waren we verbaasd over het gemak waarmee deze luidsprekers speelden en over de zeer rijke en ruimtelijke weergave. Zelfs in de vrij harde of kleinere kamers was de weergave bijzonder goed. Exakt compenseert zelfs voor de gekozen stof, dus ook de “Tweed” versie zal net zo goed klinken als een versie die met dunner stof is uitgevoerd.

Er zijn twee modellen: de 520 en 530. Beide modellen zijn voorzien van compleet nieuwe drivers en onderscheiden zich qua grootte. Model 520 heeft twintig liter inhoud en model 530, u raadt het al, dertig liter inhoud. De laatste onderscheid zich door de ingebouwde Isobarik subwoofer die zeer contourrijk en strak laag geeft vanuit een vrij bescheiden behuizing.

Linn 0 Fuchsia Fire Wide Web Res 0x

SYSTEEM EN PRIJZEN

Linn 530 System: bestaande uit een Linn Akurate Exakt DSM & 530 speakers :€ 16.200,-

Linn 520 System: bestaande uit een Linn Akurate Exakt DSM & 520 speakers: € 12.400,-

Linn 530 geïntegreerde Exakt luidspreker met Isobarik subwoofer: € 13.220,-

Linn 520 geïntegreerde Exakt luidspreker: € 9.390,-