Linn Introduceert: Linn Selekt Edition Hub en Organik DAC

03 nov -

Linn Introduceert: Linn Selekt Edition Hub en Organik DAC

Linn Introduceert: Linn Selekt Edition Hub en Organik DAC

Linn introduceert de nieuwe Linn Selekt DSM Edition Hub; een nieuw modulair platform net zoals de Linn Selekt echter nu op een hoger plan qua geluidskwaliteit en afwerking. Daarmee komt er een einde aan de Linn Akurate DSM die jaren lang dienst gedaan heeft. De Akurate eindversterkers blijven overigens gewoon leverbaar. Linn Selekt Edition hub zal door het grote aanbod aan mogelijkheden een brug slaan tussen de Akurate series en de voormalige  Klimax series. In het kader van duurzaamheid is het helemaal van deze tijd om slechts te kiezen (en dus te betalen) voor dat gene wat je ook daadwerkelijk gebruikt. We zullen hieronder verder ingaan wat we hiermee precies bedoelen.

Introducing Edition 0 00 GREY

Kenmerken Linn Selekt Edition Hub

De Selekt DSM: Edition Hub doet sterk denken aan de Linn Klimax; kastconstructie en afwerking staat op een buitengewoon hoog niveau. De vier kast elementen zijn gefreesd uit een massief stuk aluminium zodat de delicate electronica perfect beschermd wordt en dus optimaal kan presteren. De volumeregeling is nauwkeuriger en fraaier uitgevoerd: het volledige roestvrij stalen lager, zorgt voor een precieze, vloeiende bediening, waarbij de 100 LED’s prachtig oplichten bij het verhogen van het volume. Ook het grote en goed afleesbare display kent dezelfde fraaie afwerking als dat van de Klimax en is discreet verborgen achter gespiegeld privacy glas. Een van de belangrijkste verbeteringen sinds het gesneden brood is voor Linn de nieuw ontwikkelde Utopik voeding. Een revolutionair ontwerp waarbij het ruisniveau van de voeding aanzienlijk verbeterd werd. Het goede nieuws, deze dus nog stillere voeding  in de toekomst ook beschikbaar komen voor heel veel Linn producten!

SDSM Edition Silver Front Top WR

Stel zelf je Selekt Edition Hub samen

De Selekt Edition Hub stel je zelf samen dus dat betekent het volgende:

linn standard dac
linn katalyst
linn organik

U kunt nu kiezen uit maar liefst 3 kwaliteiten digitaal/analoog-omzetters: Standaard, Katalyst en Organik! Jazeker, u leest het goed, Organik is nu beschikbaar voor zowel Selekt Classic Hub als ook Selekt Edition.

Dat betekent een nog grotere flexibiliteit en meer mogelijkheden om door te groeien in kwaliteit. Ons advies voor de Selekt Edition Hub is natuurlijk Katalyst en Organik terwijl op Selekt Classic Hub de standaard Dac een perfecte start is.

De beste kwaliteit wordt bereikt als u kiest voor Organik en dan specifiek in de dual mono variant. Deze optie is de beste maar ook de meest kostbare. Stereo Organik staat echter al op zo'n hoog niveau dat we mogen spreken van een unieke prestatie in deze prijsklasse.

De weergave is zo muzikaal en rafelt met gemak de meest complexe muziek uiteen. Dat resulteert in rust en tijd om te luisteren wat er allemaal gebeurd in het muziekstuk. Organik is fijnzinnig en hyper gedetailleerd, nooit scherp en met massa's klank. Digitaal wordt analoog dat is zeker!

Door de modulaire opbouw kunt u uw Selekt Edition samenstellen als een streaming-voorversterker, of als optie met geïntegreerde versterker(s) en er bestaat de optie om de Selekt te configureren als een volledige AV-surround versterker! De optie zijn legio en dat maakt dit product uniek. Kiest u voor Linn dan kiest u voor duurzaamheid en voor zekerheid. De zekerheid dat uw apparaat perfect digitaal onderhouden wordt via firmware upgrades en de zekerheid van de best mogelijke muziekweergave. Kijk hieronder naar de mogelijkheden van de Linn Selekt Classic Hub en de Linn Selekt Edition Hub.

Mogelijkheden voor Linn Akurate DSM bezitters

Bent u in het bezit van een Linn Akurate DS of DSM? Dan kunnen wij tijdelijk u een extra aantrekkelijk aanbod maken als u uw Akurate inruilt op een Linn Selekt Edition Hub. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wij hebben de Linn Selekt Edition Hub beschikbaar in de uitvoering met zowel Stereo Organik als ook de Dual Mono Organik.