Linn Lounge Presents “the Eagles”! - Audio Experience Live

14 aug -

Linn Lounge Presents “the Eagles”!

Linn Lounge Presents “the Eagles”!

Maakt u alvast een plaatsje vrij in uw agenda voor donderdagavond 22 augustus bij AudioXperience in Nuenen, want dan nemen we u mee voor een muzikale reis door de enerverende carrière van The Eagles!

Tijdens de Linn Lounge wordt muziek van een bepaalde band afgespeeld in de hoogst mogelijke kwaliteit beschikbaar: Studio Master. Ditmaal betreft het muziek van The Eagles. De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles, eerst als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Met een “ stormachtige carriere” als gevolg. Natuurlijk komen nummers als Hotel California, Life in the Fast Lane en New Kid in Town, voorbij. Hoor alle muziek van deze band zoals het destijds is opgenomen over een schitterend Linn audiosysteem. Ditmaal staan de onlangs geïntroduceerde Linn Akubarik luidsprekers in de schijnwerpers.. Net als de heerlijke hapjes en drankjes die wij u zullen serveren.Tijdens deze presentatie zal een medewerker van Linn ons assisteren en eventuele vragen over het album of systeem voor u te beantwoorden.

U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur willen wij met het (officiële programma starten.

Gelieve tijdig te reserveren want het aantal plaatsen is helaas beperkt. Een email naar erik@audioxperience.com of een telefoontje naar 040 2906344 volstaat.

Tot donderdag 22 augustus rond de klok van half acht!

Vul hier uw eigen inhoud in.