Magico S3 (2023) introductie Dutch Audio Event Veldhoven

25 aug - Met importeur Very Fine Solutions

Magico S3 (2023) introductie op Dutch Audio Event kamer 64

Magico S3 (2023) introductie op Dutch Audio Event kamer 64
Magico S MK III

Na heel wat nagels bijten en wachten hebben we eindelijk de bevestiging gekregen dat onze bestelde Magico S3 (2023) onderweg is vanuit de Verenigde Staten. In gedachten kan de lezer ons nu een dansje zien doen:-) Super blij zijn we met dit bericht en we kunnen niet wachten om de luidspreker te gaan inspelen en alles wat deze in petto voor ons heeft te kunnen gaan beleven. En na het inspelen zullen we natuurlijk voor u een show gaan geven, dat staat vast!

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen wordt het merk Magico vanaf 1 september a.s. gedistribueerd via een andere importeur. Symphonie Audio willen we dan ook hartelijk bedanken voor alle geleverde inspanning van de afgelopen jaren!

Nieuwe distributeur Magico

De nieuwe exclusieve distributeur voor Magico in de Benelux is Sound & Colors. Sound & Colors heeft 16 jaar ervaring met Magico als succesvolle distributiepartner voor Frankrijk. Hun uitgebreide kennis van Magico, diepgaande industrie-expertise en toewijding aan klanttevredenheid is voor ons als dealer een welkome aanwinst. Frank Vermeylen (Very Fine Solutions) wordt de tussenpersoon voor Sound & Colors in de Benelux en zal nauw samenwerken met Guy Boselli, eigenaar en oprichter van Sound & Colors. Frank Vermeylen is voor ons geen onbekende als verdeler van MSB Technology en Artnovion akoestiek. Hoe leuk is het dan ook dat we direct de handen in een kunnen slaan en samen de nieuwe Magico S3 op het Dutch Audio Event aan u te kunnen presenteren en demonstreren!

Noteer dus alvast maar in uw agenda: Dutch Audio Event te Koningshof in Veldhoven op zaterdag 7 en zondag 8 oktober a.s.

Wij zullen te vinden zijn in ruimte 64, dat is dicht bij de hoofdingang en dus makkelijk te vinden.

Tot in oktober in Veldhoven!

Groet,

Martijn, Erik en Frank