Merging Tecnologies Nadac Show 28 November Bij Audioxperience! - Audio Experience Live

18 nov -

Merging Tecnologies Nadac Show 28 November Bij Audioxperience!

Merging Tecnologies Nadac Show 28 November Bij Audioxperience!

De Zwitserse professionele audio fabrikant Merging Technologies heeft afgelopen mei, op de High End show in München, hun eerste 2- en 8 kanalen consumenten D/A converter, NADAC (Network Attached DAC), gelanceerd. Na een aantal luistertest waren wij zo onder de indruk van deze DAC dat we direct besloten deze aan ons assortiment toe te voegen!


MERGING NADAC topslide w 0x

Merging technologies is wereldleider in de vervaardiging van professionele “High Resolution” opname- en montageapparatuur voor formaten tot PCM 384kHz/24 bit, DXD en DSD tot DSD256, die dagelijks wordt gebruikt door talloze GRAMMY® Award winnende professionele recording engineers van over de hele wereld.
NADAC is een directe afgeleide van Merging’s professionele converters HORUS en HAPI en heeft, naast standaard AES/EBU en SPDIF digitale inputs, een Ethernet interface voor aansluiting op computer gebaseerde audio systemen. Via ASIO (Windows) en CoreAudio via DoP op MacOS kan elke gangbare resolutie digitale audio worden getransporteerd. Er wordt gebruik gemaakt van het zeer robuuste RAVENNA protocol met het ultra stabiele IEEE1588 Precision Time Protocol, hetgeen kabel- en jitter gerelateerde problemen van conventionele audio interfaces elimineert.

MERGING NADAC topslide w 0x

Op zaterdag 28 november van 12:00 tot 16:00 uur demonstreren wij de NADAC 8 kanalen DAC.

Bert van der Wolf van Northstar Recording, onder andere bekend van “ the Spirit of Turtle” (www.spiritofturtle.com) en importeur van de Merging Tecnologies NADAC, zal de presentatie verzorgen. Bert zal veelal gebruik maken van 5.1 kanalen DSD en DXD! Voor AudioXperience de eerste keer dat wij muziek in Surround demonstreren. Tevens zal Bert (SA) CD’s verkopen deze dag.

MERGING NADAC topslide w 0x

Benieuwd? kom luisteren u zult er geen spijt van krijgen. U hoeft zich niet aan te melden, de demonstraties zijn doorlopend.

Merging Technologies NADAC