Nieuwe Huisstijl Van Audioxperience - Audio Experience Live

07 mrt -

Nieuwe Huisstijl Van Audioxperience

Nieuwe Huisstijl Van Audioxperience

Ons voorjaar begint prachtig! De zon schijnt volop en ook al is iedereen al in opperbeste voorjaarsstemming, we moeten ons wel realiseren dat het pas begin maart is! Klimaat verandering? Verschuiving van de polen? Geen idee? Wat we wel weten is dat verandering een vast thema is bij AudioXperience. Verandering in de zin van: Wat goed is mag blijven en wat beter kan moet veranderen.

NIEUW LOGO

EGGP00 0

Ons logo bijvoorbeeld dateert alweer van eind 2006. Onze kenmerkende X was opvallend en onderscheidend en daar hebben we met veel plezier gebruik van gemaakt. Coen Blankwaard van Studio Bonkend is hier verantwoordelijk voor geweest en wij hebben hem wederom gevraagd om onze huisstijl aan te passen. Coen heeft zijn visie laten schijnen over onze input en wij zijn dan ook zeer content met het resultaat. Het nieuwe logo is meer van deze tijd, vloeiender en volgens ons ook zeker erg chique! Op onze website, nieuwsbrieven en briefpapier en op ons pand zult u onze vernieuwde huisstijl al terug kunnen vinden.

AX logo presentatie 0

EEN FRIS EN CHIQUE AANGEZICHT

De voorzijde van het pand is nu uniform in presentatie, rustig en duidelijk. Zo kunnen we er weer wat jaartjes tegenaan. Op zaterdag 23 maart a.s. (her) openen wij onze nieuwe demonstratieruimte. Tijdens dit weekend zullen wij Wilson Audio aan u presenteren. Lees hiervoor meer informatie.

IMG
IMG