Nieuws Over Ayre En Showtime Met Ayre Op Zaterdag 17 Juni A.

07 jun - Ayre

Nieuws Over Ayre En Showtime Met Ayre Op Zaterdag 17 Juni A.s.

Nieuws Over Ayre En Showtime Met Ayre Op Zaterdag 17 Juni A.s.

Nieuws over Ayre! Ja, het heeft even geduurd, maar er zijn een aantal zeer mooie nieuwe producten op de markt gekomen, dus hier willen wij toch wel even wat extra aandacht aan schenken. Zoals u weet was onze favoriete geïntegreerde versterker zonder twijfel de befaamde Ayre AX-5. Een versterker zoals een versterker moet zijn: krachtig, snel, een waanzinnige klank en het vermogen om dit alles schijnbaar achteloos uit de mouw te kunnen schudden. Veel van onze klanten draaien met deze versterker en zijn unaniem in hun oordeel over de kwaliteit: Namelijk uitmuntend! Een nadeel, of was het juist een voordeel?, is dat deze versterker qua uiterlijk nogal understated is. Het is ogenschijnlijk een versterker van normale proporties. Geen externe poespas, enkel geheel gericht op functionaliteit en kwaliteit onder de motorkap. Het is geen goedkope versterker, want Ayre doet in deze klasse niet snel aan compromissen. Maar kwaliteit mag geld kosten, zeker als u er zoveel voor terug krijgt! De Ayre AX-5 is nu dus verkrijgbaar in de Twenty uitvoering. Voor uw huidige Ayre AX-5 is ook een upgrade verkrijgbaar naar Twenty! De beste is dus nog beter geworden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een upgrade.


EGGP000  e

TWENTY SERIES

De Twenty Series van Ayre zijn ontwerpen gebaseerd op de reeds bestaande modellen van Ayre, echter met het grote verschil dat er tal van updates voor zijn ontwikkeld. De invloed van deze upgrades is dusdanig groot dat Ayre deze producten nu als jubileum modellen op de markt gebracht heeft. Dit, ter ere van het twintig jarige bestaan van Ayre. Onze nieuwste aanwinsten zijn de Ayre VX-5 Twenty eindversterker, de Ayre KX-5 voorversterker en de Ayre QX-5 Streamer/DAC. Zoals u gewend bent van Ayre ligt de prijs/kwaliteitsverhouding extreem gunstig. Heel veel waar voor uw geld dus. Laten we de producten eens nader bekijken:

IMG

AYRE QX-5 STREAMING AUDIO SPELER EN DAC

We hebben er even op moeten wachten maar dat was het wachten zeker waard! De splinternieuwe Ayre QX-5 streamer of Digital Hub waar Ayre liever over spreekt, zet weer de juiste noot als het gaat om performance. Want wat is deze speler goed zeg! Ayre heeft natuurlijk een reputatie hoog te houden als het gaat om DAC’s, want de Ayre QB-9 DAC was natuurlijk een niet te kloppen product. Naast de streaming functie van alle bekende formaten waaronder ook DSD zijn ook diensten zoals Spotify en TiDAL voorhanden. Tevens is deze speler ook ROON compatibel; dat maakt het bedienen van deze speler helemaal tot een feest! Wat ons opviel was dat de inspeeltijd drastisch omlaag gegaan is. Opvallend, want Ayre had toch wel een reputatie op dat gebied:-). Dat geldt ook voor de Ayre VX-5 Twenty eindversterker. Nog nooit was een eindversterker zo snel op klank. Positief!

IMG

AYRE VX-5 TWENTY/KX-5 TWENTY

De upgrades hebben de bestaande modellen goed gedaan. Niet dat het nu behelpen was, maar de Twenty upgrade heeft gewoon heel veel goeds gebracht. Deze combinatie heeft alles in zich om zich te laten combineren met topweergevers, want de performance is waanzinnig! Snel, krachtig, bakken met klank en niet te vergeten die absolute heerlijke analoge vloeiende weergave. Reden genoeg om deze combinatie samen met de splinternieuwe Ayre QX-5 op 17 juni a.s. te demonstreren in onze nieuwe demonstratieruimte.

IMG  ()

SHOWTIME MET AYRE IN ONZE NIEUWE DEMORUIMTE OP ZATERDAG 17 JUNI A.S.

U bent van harte welkom op zaterdag 17 juni a.s. in onze nieuwe luisterruimte, waar wij de Ayre KX-5/VX-5 Twenty voor-eindversterker en Ayre QX-5 Twenty streamer/dac aan u zullen presenteren.

U bent van harte welkom van 11.00u tot 16.00u.

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus


Meer over