Olympica Tijdens Bella Italia Show - Audio Experience Live

07 feb -

Olympica Tijdens Bella Italia Show

Olympica Tijdens Bella Italia Show

AudioXperience gaat op de Italiaanse toer! Eerder dit jaar hebben we onze luisterruimte opnieuw ingericht met o.a twee prachtige B&B Italia bankjes en een aantal schitterende Italiaanse designlampen. De nieuwe Olympica luidsprekerlijn van Sonus Faber past daar natuurlijk perfect bij. Die vinden we niet alleen geweldig klinken, de afwerking in massief walnoot en leer is ook weer van het allerhoogste niveau. En ook al zien ze er op de foto er al adembenemend mooi uit, dit moet u echt een keer ‘live’ gezien en gehoord hebben!Daarom presenteren we met trots de gehele Sonus Faber Olympica lijn I, II en III, in een schitterende ambiance met diverse Italiaanse designklassiekers die beschikbaar zijn gesteld door designmeubel-specialist Novalis O. De inwendige mens zal tijdens deze feestelijke presentatie worden verwend met heerlijke Italiaanse espresso, cappuccino, wijnen en allerlei verrukkelijke hapjes.

In de grote luisterruimte demonstreren we met de Olympica III en de Olympica I zal in de kleine ruimte opgesteld staan.

Om u zo gastvrij mogelijk te kunnen ontvangen hebben we op beide showdagen een aantal sessies gepland waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom zouden we het prettig vinden als u ons vooraf via mail vertelt dat u wilt komen genieten. Dan kunnen we ook onze catering perfect op het aantal bezoekers afstemmen.

Informeer dus gerust of er op het gewenste tijdstip nog een plaatsje vrij is en vergeet niet te vermelden met hoeveel personen u wilt komen. Dat kan als vanouds via info@audioXperience.com.

DE SHOWTIJDEN ZIJN:

Zaterdag 22 februari: Sessie 1 van 13:00 tot 14:30, 2 van 15:00 tot 16:30, 3 van 18:00 tot 19:30.
Zondag 23 februari: Sessie 1 van 13:00 tot 14:30, 2 van 15:00 tot 16:30.